31 Ianuarie

2
41

” Da frate, fa-mi binele acesta în Domnul, si învioreaza-mi inima în Hristos! Ti-am scris bizuit pe ascultarea ta, si stiu ca vei face chiar mai mult decât îti zic . Totodata, pregateste-mi un loc de gazduire, caci trag nadejde sa va fiu daruit, datorita rugaciunilor voastre. ”
Filimon v.20-22

Într-o dimineata, în timp ce se grabeau spre servici, pasagerii ce asteptau înfrigurati, au navalit în autobuzul ce a oprit în statie. Fara ca ei sa stie, în acea statie se facea si schimbul soferilor. Soferul care lucrase de noapte, a coborât în statie, iar soferul care îsi începea serviciul, se pregatea sa urce în autobuz.

În acele momente când unii pasageri înca mai erau pe scara, o alta persoana a încercat sa-si faca loc pentru a urca în autobuz, împingându-i pe cei de pe culoar. Unul dintre pasageri, simtindu-se deranjat, s-a îndreptat spre cel ce voia cu tot dinadinsul sa urce în autobuz, si l-a apostrofat spunându-i:

“Hei, domnule; cine te crezi dumneata, de te înghesui asa si-i deranjezi pe toti, numai ca sa te vezi în autobuz? Nu vezi ca autobuzul este deja plin ? Lasa usile sa se închda, si asteapta în statie un alt autobuz, fiindca n-am vrea sa întârziem la servici!”

Daca eu voi ramâne în statie; a raspuns atunci pasagerul apostrofat, niciunul dintre voi nu va pleca de aici, pentru ca eu sunt soferul autobuzului!

Nu cumva aceasta este si situatia din inima ta? Poate ca ai lasat ca în viata ta sa se gramadeasca o multime de lucruri, si nu mai ai loc pentru cea mai importanta persoana din calatoria vietii tale. Nu uita ca fara Hristos nu vei putea pleca din starea în care te gasesti, si nici nu vei putea ajunge acolo unde te-ai pornit.

Chiar daca te confrunti cu multe evenimente si încercari, care îti aglomereaza viata, fa-I loc mai întâi lui Hristos, si lasa-L apoi sa te conduca în voia Sa, pentru ca numai asa vei avea o calatorie fericita.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa-ti ofer locul de cinste din viata mea, si sa ma las condus de Duhul Tau, pentru ca sa pot ajunge în locul pe care mi L-ai pregatit. Amin

2 COMENTARII

  1. ” Biblia este o Carte deschis?, nu spre interpretarea tuturor promisiunilor lui Dumnezeu ci spre tr?irea acestora în via?a noastr?.” – Cornel Stelian Popa

  2. Daca pierzi un autobuz, ISUS iti v-a trimite altul ,si daca nu ai loc intr-un autobuz inseamna ca ISUS nu vrea sa intri in acel autobuz, si ramai pe credinta ta in EL si v-a vani un autobuz gol numai pentru tine caci DUMNEZEU lucreaza cu persoana si nu cu biserica si biruinta e individuala nu in grup, te sfatuiesc sa nu te inghesui acolo unde nu ai loc cu cei multi si rabda caci DUMNEZEU are ceva mai bun pentru tine asteaptal cu incredere si pe vant si pe ploaie caci v-a veni .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.