31 Decembrie

0
39

” Apoi mi-a zis: “S-a ispravit! Eu sunt Alfa si Omega, Începutul si Sfârsitul. Celui ce îi este sete, îi voi da sa bea, fara plata, din izvorul apei vietii.” Apocalipsa 21:6

Un personaj dintr-un desen animat i-a spus într-o zi prietenului sau de joaca: “daca doresti sa ai reusita în tot ceea ce faci, trebuie sa-ti traiesti fiecare zi ca si cum aceasta ar fi ultima zi a vietii tale!”

Dupa ce a auzit aceasta declaratie, celalalt personaj a înteles ca aceasta-i ultima zi pe care o mai are de trait. De aceia a început sa se vaite, repetând mereu si mereu: “Acesta-i ultima zi!” “Mai am de trait doar 24 de ore!” “Ajutati-ma!” Ajutati-ma!” “Sunt asa de nefericit, deoarece pentru mine nu mai este ziua de mâine”!

Nu-i asa ca multi oameni traiesc la fel? Pentru ca au pierdut orice speranta pentru viitor, nu mai sunt în stare sa faca nimic bun nici astazi! Acestia cred ca au toate bolile de pe pamânt si se mira singuri, cum de au reusit sa mai apuce o noua zi , sau sa încheie un alt an. Pentru ei, viata este un murmur si un vaiet continuu.

Ca sa fim fericiti, trebuiesa întelegem ce înseamna aceasta declaratie, si sa lucram în fiecare zi ca si cum aceasta ar fi ultima zi a vietii noastre, întrezarind însa mereu, vremea unui nou început.

Suntem asa de aproape de linia de sfârsit a unui alt an. Cum ne petrecem ultimile zile? Ne vaitam de ceea ce-a fost, sau suntem plini de încredere pentru ceea ce are sa vina?

Rugaciune: Doamne Isuse; Iti multumesc ca în anul trecut m-ai însotit cu prezenta Ta, si fiecare zi a fost binecuvântata de Tine. Ajuns la sfârsit, daruieste-mi ajutorul Tau, ca  sa pot trai ultima zi, cu nadejdea unui nou început. Amin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.