30 Decembrie

1
43

” Noi dar, suntem trimisi împuterniciti ai lui Hristos; si ca si cum Dumnezeu ar îndemna prin noi, va rugam fierbinte, în Numele lui Hristos: “împacati-vacu Dumnezeu!” 2 Cor.5:20

Pentru a merge la o competitie muzicala, membrii corului unei biserici, au hotarât sa adune banii necesarispalând masini. Pentru aceasta, au hotarât ca într-o anume zi, sa vina cu totii în parcarea biseroicii si sa spele masinile celor interesati. 

În dimineata acelei zile, toti coristii au fost prezenti la ora stabilita si au început sa lucreze de zor spalând masina dupa masina.  Nadejdea de-a aduna banii necesari mai devreme decât si-au propus, le-a fost însa spulberata de ploaie.

Cu numai câteva minute înainte de prânz, a început o ploaie torentiala, care parea ca nu se va mai opri curând. În acele momente, clientii au început sa nu mai vina.

Pentru ca actiunea sa nu fie un esec, o doamna din cor aavut o ideie care a salvat situatia. Pe un panou mare de plastic aceasta a scris lozinca : ” Spalam masini în cooperare cu Dumnezeu! Noi le înspumam, iar Dumnezeu le spala !”

Atrasi de anunt, multi soferi de pe autostrada, au intrat în parcarea bisericii, pentru a avea masinileînspumate, pentru ca apoi angajându-se din nou în trafic, ploaia sa le spele.

Este interesant sa lucrezi  în cooperare cuDumnezeu; nu-i asa ?

Care este lucrarea în care ai vrea sa lucrezi împreuna cu Dumnezeu în anul care vine ? Daca esti în pragul esecului si crezi ca nu vei mai reusi în ceea ce faci, ia în considerare ceea ce poate sa faca Dumnezeu pentru tine, pentru ca numai lucrând în echipa cu Dumnezeu, vei avea reusita.

Rug. Doamne Dumnezeule; la sfârsitul anului îmi vad multe vise sfarâmate si lucrari neâmplinite. Am încercat sa lucrez singur si am falimentat. Ajuta-ma sa învat din aceste greseli si-n anul care vine sa lucrez în echipa cu Tine. Amin

1 COMENTARIU

  1. “…caut bucuriile vietii obosit de cursul apelor involburate, tot mai involburate dar..in adancuri, sunt fericirile, suprafetele sunt doar lucirile efemere…..si trec si eu cu ele, acolo unde nu mai simt decat linistea regasita…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.