31 August – EFECTUL FLUTURELUI

0
35


– “Cine disprețuiește ziua începuturilor slabe?”
(Zaharia 4:10) –

Ai auzit de efectul fluturelui? În fizică, el descrie modul în care micile schimbări ale condițiilor climatice inițiale (cum ar fi bătaia aripilor unui fluture) pot afecta vremea la mii de kilometri depărtare. Imaginează-ți ““ un fluture fragil poate modifica tiparele de vreme de pe un alt continent! Dacă nu ar fi dat din aripi, traiectoria sistemului climatic ar fi putut fi mult diferită Ce putem învăța de aici? Poate uneori te simți neînsemnat, la fel de fragil ca un fluture. Poate ți se pare că nu mai dai din aripi când stai în picioare singur pentru adevăr și cinste la locul de muncă sau acasă. Poate spui: “Ce pot face eu în fața unei probleme atât de mari?”

Mai mult decât crezi! Credința ta, vorbele tale, faptele tale, rugăciunile tale, exemplul tău, bunătatea și perseverența ta pot elibera puterea lui Dumnezeu și pot activa forțele cerului ca să lucreze în acea situație. Lui Dumnezeu îi place să folosească lucrurile pe care noi le considerăm neînsemnate cum ar fi toiagul lui Moise care a despărțit Marea Roșie, praștia lui David care a doborât un uriaș sau prânzul unui băiat care a hrănit mulțimea. Bătaia aripilor tale poate iniția schimbări care vor influența viețile celor din, jurul tău pentru întreaga veșnicie.

Domnul Isus a spus: “dacă ati avea credința cât un grăunte de muștar, ați zice muntelui acestuia: “Mută-te de aici colo” și s-ar muta” nimic nu v-ar fi cu neputință” (Matei 17:20). Nu este vorba de dimensiunea seminței pe care o semeni, ci de Dumnezeu care o poate face să crească. Nu este vorba de rugăciunea pe care o rostești, ci de măreția Celui care răspunde la rugăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.