30 Martie -Al GRIJĂ DE “TURMA” TA !

0
38

“Păstoriți turma lui Dumnezeu, care este sub paza voastră” (1 Petru 5:2)

Proiectele prea îndepărtate (viitoare) te pot împiedica să-ți investești energia în misiunea pe care o ai la îndemână. Biblia spune: “Păstoriți turma lui Dumnezeu, care este sub paza voastră “¦ Și când Se va arăta Păstorul cel mare, veți căpăta cununa”¦ a slavei” (v. 2-4).

Un director de Școală Biblică spune: “A existat o vreme când Dumnezeu a început să facă lucruri mari în viața mea, era împlinirea visurilor mele. în această perioadă am început să experimentez mai multe probleme și confruntări. Mă simțeam ca un pompier. De îndată ce se stingea o flacără, o alta se aprindea. Mă simțeam epuizat și descurajat. M-am gândit: “Mă voi duce pe câmpul de misiune unde lucrarea nu-i așa stresantă și de unde pot trimite vederi”.

Apoi am avut o viziune cu David când a fost uns de Samuel și Domnul m-a întrebat: “Ce a făcut David după ce a fost uns ca rege?” Eu am răspuns: “S-a reîntors să aibă grijă de oile tatălui său” (1 Samuel 17:15). Domnul a continuat: “Dacă David s-ar fi dus să caute un uriaș pe care să-l ucidă, leul și ursul i-ar fi mâncat turma. Această Școală Biblică este turma ta, așa că ai grijă de ea”. Fie că ești pastor, asociat, director de muzică sau nespecialist, fiecare dintre noi are o turmă.

Turma lui David a fost misiunea lui de la Dumnezeu și deși a fost ales rege, prima lui prioritate a fost să se întoarcă la misiunea lui, (oile). Vor veni uriași și dacă rămâi cu misiunea ta, la momentul potrivit te vei întâlni cu ei și îi vei învinge. Vei fi încântat ““ după ce ai dovedit că ești credincios”. Oriunde ar fi turma ta în acest moment, acolo se așteaptă Dumnezeu să fii și tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.