31 Martie – UNDE DUCE DRUMUL ACESTA ?

0
31


“Nu intra pe cărarea celor răi”
(Proverbe 4:14)

Fiecare drum pe care îl faci în viață duce undeva. Biblia spune: “Nu intra pe cărarea celor răi, și nu umbla pe calea celor nelegiuiți! Ferește-te de ea, nu trece pe ea; ocolește-o, și treci înainte!” (v. 14-15). Astăzi, copiii noștri devin dependenți de droguri ““ unii iau droguri atât de puternice încât e nevoie de o singură doză pentru a deveni dependent. Așa că discută cu copiii tăi de timpuriu despre capcanele pe care Satana le-a pregătit pentru ei. Spune-le:

1) Că orice obicei pe care îl hrănești devine întotdeauna mai puternic.

2) Orice obicei pe care îl hrănești cere întotdeauna mai mult.

3) Orice obicei pe care îl hrănești întotdeauna te controlează.

Comediantul și actorul Chris Farley a fost găsit mort în apartamentul său din orașul Chicago în 18 decembrie 1997. A murit de o supradoză de droguri. Moartea lui la vârsta de treizeci și trei de ani nu a fost o surpriză pentru prietenii săi. Fusese internat de mai multe ori în spitale de dezintoxicare pentru a-și reface viața. Cu puțin timp înainte de moartea sa, el i-a spus unui reporter: “Obișnuiam să cred că se poate ajunge la un nivel al succesului unde legile universului nu se mai aplică.

Dar ele se aplică. încă e vorba de “viață în termenii vieții”, nu în termenii unui star de cinema. Trebuie încă să lucrez la relații. Trebuie încă să lucrez la greutatea mea și la câțiva alți demoni de-ai mei. Odată am crezut că dacă am destul de mulți bani în bancă, dacă am suficientă faimă, totul va fi bine. Dar sunt o ființă umană ca toți ceilalți. Nu sunt scutit”. Așa că înainte să pășești pe un anumit drum, oprește-te și întreabă-te: “Unde duce acest drum?” “Multe căi pot părea bune omului, dar la urmă se văd că duc la moarte (Pr.14:12)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.