30 Martie

0
48

“Si învatați-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sînt cu voi în toate zilele, pîna la sfîrsitul veacului. Amin.” Matei 28: 20

Desi lucrurile au evoluat atît de mult în societatea zilelor noastre, oamenii sînt din ce în ce mai singuri..

Într-un studiu efectuat în aceasta perioada, vedem cum rata suicidului a crescut în America: americanii între 45-50 de ani au atins cea mai înalta cota a suicidului a ultimilor 25 de ani. Ce tragedie!

Cel mai surprinzator fapt este acela ca lucrurile acestea se întîmpla azi, cînd avem emailul, sms-ul ca forme de comunicare, forme ce ne pot tine conectati 24 din 24 de ore, 7 zile pe saptamîna.

Da, azi oamenii, într-un numar din ce în ce mai mare, se lupta cu sentimentul singuratatii!

Pentru mine a fost întotdeauna reconfortant faptul ca am stiut ca am un prieten adevarat pe care îl pot gasi în vremurile de încercare. Cred ca tocmai din acest motiv Dumnezeu ne asigura mereu în Scriptura ca El este alaturi de noi mereu. Domnul ne repeta mereu si mereu în Cuvîntul Sau: “Sînt cu tine. Sînt cu tine. Sînt cu tine. ”

Atunci cînd îl primesti pe Domnul Isus ca Domn si Mîntuitor personal lucruri minunate se întîmpla în viata ta. Prezenta lui Isus Hristos, prin Duhul Sfînt care se pogoara peste tine nu va permite sufletului tau sa se simta singur niciodata.

Orice ai vrea sa faci, El va fi acolo, lînga tine. Chiar în momentele cele mai dificile poti gasi alin în bratele Sale, iar în bucurii îl poti lauda pentru binecuvîntarile revarsate asupra fiintei tale.

Vreau sa te asigur ca nu esti singur! Profita de faptul ca ai un prieten minunat care vrea sa stea de vorba cu tine, care vrea sa îti asculte gîndurile, temerile, incertitudinile si chiar secretele take. El te poate îndruma în orice situatie te-ai afla.

ATUNCI CÎND ÎL PRIMESTI PE DOMNUL ISUS CA MÎNTUITOR PERSONAL SE ÎNTÎMPLA UN LUCRU MINUNAT: PREZENTA LUI VA FI MEREU ÎN INIMA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.