29 Martie

1
74

“Luati jugul Meu asupra voastra, si învatati de la Mine, caci Eu sînt blînd si smerit cu inima; si veti gasi odihna pentru sufletele voastre. Caci jugul Meu este bun, si sarcina Mea este usoara.”” Matei 11: 29-30

Viata este ca o calatorie. Însa e o calatorie pe care nu esti nevoit sa o parcurgi singur, fiindca exista Cineva care vrea sa mearga alaturi de tine. Numele lui este Isus Hristos”¦

Stii care e lucrul cel mai minunat? Domnul Isus nu numai ca doreste sa parcurga drumul alaturi de tine, dar vrea sa simta si durerea si încercarea alaturi de tine, pîna la capat.

Nu exista nicio îndoiala asupra faptului ca viata este grea si adeseori se aseamana cu un foc mistuitor. Însa, Dumnezeu nu vrea ca sa înduri singur încercarile. El doreste sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa-ti duci povara cea grea.

Vrei sa gasesti odihna sufletului tau? Vrei ca Cineva sa aduca lumina si pacea si în viata ta? Vrei sa ai o legatura strînsa cu Domnul Isus Hristos? Vrei ca El sa calatoreasca alaturi de tine?

Daca decizi sa îl urmezi pe Domnul Isus, viata ta nu va fi mai usoara. Nu! Însa, vei avea pe Cineva alaturi de tine, Cineva care sa îngrijeasca de ranile si poverile tale zi de zi.

Asadar, ridica-te! Daca te-ai alaturat familiei lui Dumnezeu, vreau sa te asigur ca El va fi mereu alaturi de tine.

DOMNUL ISUS HRISTOS VREA SA CALATOREASCA ALATURI DE TINE! ÎL PRIMESTI PE CALEA TA?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.