31 Martie

0
38

“Binecuvîntat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, Parintele îndurarilor si Dumnezeul oricarei mîngîieri, care ne mîngîie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mîngîierea cu care noi însine sîntem mîngîiati de Dumnezeu, sa putem mîngîia pe cei ce se afla în vreun necaz!” 2 Corinteni 1: 3-4

Un lucru pe care trebuie sa îl ai mereu în minte, în situatiile grele, este acela ca lui Dumnezeu îi pasa de durerea ta. Domnul Isus a venit pe pamînt sa se faca om, pentru ca sa poata simti durerea ta si sa poata oferi o cale prin care sa poti învinge orice încercare.

Indiferent de ceea ce ai trait în trecut sau de ceea ce traiesti acum, Domnul Isus e alaturi de tine, ca un bun Prieten si Mîngiietor. El doreste sa stea alaturi de inima ta ranita, pentru a-ti aduce restaurare si un nou început. Pentru ca numai El poate vindeca orice rana si poate schimba orice situatie într-o mare binecuvîntare.

De ce nu vii la El cu inima ta frînta? De ce nu îi dai Lui ranile adînci din sufletul tau si temerile tale? Domnul Isus poate da vindecare, pace si restaurare si fiintei tale!

Dupa ce Dumnezeu va face aceasta lucrare minunata în viata ta, împartaseste cu altcineva lucrul acesta; cu cineva care se afla într-o situatie grea, aratîndu-i unde poate gasi mîngîiere.

Domnul Isus este prietenul inimilor frînte. Lasa-L sa lucreze si în viata ta!

INDIFERENT CE CEEA CE TI SE ÎNTÎMPLA, DOMNUL ISUS ESTE LÎNGA TINE, CA PRIETEN SI MÎNGÎIETOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.