30 Iunie

0
37

” Daca numai pentru viata aceasta ne-am pus nadejdea în Hristos, atunci suntem cei mai nenorociti dintre toti oamenii! Dar acum, Hristos a înviat din morti, pârga celor adormiti. Caci daca moartea a venit prin om, tot prin om a venit si învierea mortilor. Si dupa cum toti mor în Adam, tot asa, toti vor învia în Hristos.” I Corinteni 15:19-22

În cine ti-ai pus nadejdea pentru aceasta zi? Scriindu-i lui Timotei, apostolul Pavel spune: ” Îndeamna pe bogatii veacului acestuia sa nu se îngâmfe, si sa nu-si puna nadejdea în nistebogatii nestatornice, ci în Dumnezeu, care ne da toate lucrurile din belsug, ca sa ne bucuram de ele.” I Timotei 6:17

În fiecare zi avem de facut o alegere: putem sa ne încredem în lucrurile nesigure ale acestei lumi, sau în Hristos, carepoarta de grija de toate nevoile noastre.

Am citit odata despre o biserica care avea montata pe una dintre turle, o cruce mare, care era luminata. Din anumite motive însa, toate becurile s-au ars. Pentru ca nici un electrician nu avea curajul sa se catere pe acoperis si sa schimbe becurile, crucea a ramas în întuneric multa vreme.

Membrii bisericii, ca sa nu fie pusa în pericol viata vreunui electrician, au hotarât chiar sa nu mai schimbe becurile niciodata.

Într-o zi însa, pastorul bisericii a gasit un electrician curajos, care s-a urcat pe turla si-a schimbat toate becurile. Începând din acea seara, toti cei ce treceau prin zona, au vazut cruccea luminând din nou.

Câd a fost întrebat de ce a ales aceasta solutie, pastorul bisericii a spus ca a dorit ca în acest fel, sa spuna tuturor celor din oras, ca indiferent de problemele pe care le au, mai exista nadejde, deoarece crucea lumineaza!

Cum este crucea din viata ta? Lumineaza, sau este învaluita în întuneric? Pot sa vada colegii si vecinii tai, crucea stralucind; sau lumina adevarului din viata ta este pusa sub obroc? Esti ca un bec ars, sau ca un bec care lumineaza?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; aprinde cu lumina dragostei Tale si viata mea, pentru ca sa pot fi o lumina vie în întunericul acestei lumi. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.