30 Iulie

0
38


“La început, Dumnezeu a facut cerurile si pamîntul.” Geneza 1: 1

Cred ca multi crestini au citit de nenumarate ori versetul din aceasta zi, care este de fapt si primul verset din Biblie. Cu toate acestea, foarte putini oameni înteleg mesajul atît de simplu si totodata atît de profund cuprins în acest verset din Geneza.

Acest scurt pasaj ne arata tuturor de unde se trage întreaga omenire si cine este Cel care a creat totul. Dumnezeu este începutul tuturor lucrurilor!

Satan, dusmanul nostru, stie ca atît timp cît poate sa atace credinta în Dumnezeu,  poate sa încerce si sa ne distruga întreaga mostenire primita de la Tatal cel Ceresc.

Pentru a nu sovai în credinta, trebuie sa întelegem ca acest verset al Scripturii înglobeazamulte adevaruri,precum: originea universului, a fiintei umane si a întregei existente. Apoi prima fraza din Biblie este si un bun început al procesului de cunoastere a lui Dumnezeu si a modului în care putem avea o relatie personala cu El.

Geneza 1: 1 sterge orice îndoiala referitoare la ateism, politeism, panteism, umanism, secularism sau naturalism. Acestea sînt teorii false, iar Cuvîntul lui Dumnezeu vrea sa le înlature înca de la început.

Biblia ne spune în 2 Timotei 3: 16: “Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa învete, sa mustre, sa îndrepte, sa dea întelepciune în neprihanire”¦”

Te încurajez ca în urmatoarele saptamîni sa citesti primele capitole ale cartii Geneza si ma rog ca prin aprofundarea acestor pasaje, dragostea si masura cunoasterii tale în ceea ce-l priveste pe Dumnezeu, sa creasca tot mai mult. În acelasi timp, îmi doresc sa fii tot mai pregatit pentru a raspîndi mesajul adevarului în aceasta cultura postmodernista, iar modul în care privesti Cuvântul lui Dumnezeu sa exprime maturitate.

LASA CUVÎNTULUI LUI DUMNEZEU SA TE INFORMEZE SI SA-TI ÎNTAREASCA CREDINTA ÎN ADEVARURILE VESNICE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.