31 Iulie

0
31

“Si darul fara plata nu vine ca printr-acel unul care a pacatuit; caci judecata venita de la unul, a adus osînda; dar darul fara plata venit în urma multor greseli a adus o hotarîre de iertare. Daca deci, prin greseala unuia singur, moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, în toata plinatatea, harul si darul neprihanirii, vor domni în viata prin acel unul singur, care este Isus Hristos!) …Astfel dar, dupa cum printr-o singura greseala, a venit o osînda, care a lovit pe toti oamenii, tot asa, printr-o singura hotarîre de iertare a venit pentru toti oamenii o hotarîre de neprihanire care da viata.” Romani 5: 16-18

Stii ca poti trai ca un rege indiferent de ceea ce ti se întîmpla în viata? Stiu ca acest lucru ti se pare imposibil în aceasta lume pacatoasa în care traim, însa Dumnezeu ne ofera binecuvîntare si har, lucruri care ne ajutasa traim regeste împreuna cu El.

Atunci cînd asculti stirile la radio sau deschizi televizorul, nu-i asa ca te simti bombardat de raul ce ataca lumea? Sunt sigur ca traiesti acest sentiment; nu-i asa ? Oamenii cauta raspunsuri pentru existenta raului si vor sa afle cum îl pot învinge, însa de cele mai multe ori ei cauta raspunsul în locuri gresite”¦

Putem afla de ce omenirea se gaseste într-o stare atît de decazuta, doar prin Cuvîntul lui Dumnezeu. Ceea ce s-a întîmplat în gradina Edenului a însemnat începutul declinului acestei lumi. Din cauza pacatului lui Adam, fiecare dintre noi ne nastem sub autoritatea pacatului si a mortii.

Versetele biblice de azi ne arata ca ” judecata venita de la unul” si acesta este Adam, a adus “osînda; dar darul fara plata venit în urma multor greseli a adus o hotarîre de iertare. Daca deci, prin greseala unuia singur, moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, în toata plinatatea, harul si darul neprihanirii, vor domni în viata prin acel unul singur, care este Isus Hristos!).”

Dragul meu prieten, aceasta este vestea cea buna sinadejdea pe care trebuiesa o avem! Prin jertfa de la cruce, Domnul Isus a facut posibil ca sa traim ca niste regi, domnind în viata împreuna cu El.

Daca l-ai acceptat deja pe Domnul Isus ca Mîntuitor personal, atunci nu mai esti sub stapînireapacatului si a mortii, ci poti domni în viata prin Isus Hristos, Domnul nostru.

POTI DOMNI PESTE ÎMPREJURARILE VIETII PRIN DOMNUL ISUS HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.