29 Iulie

0
37

“Si a zis Iudeilor, care crezusera în El: “Daca ramîneti în cuvîntul Meu, sînteti în adevar ucenicii Mei; veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face slobozi.” Ioan 8: 31-32

Exista ceva în viata ta de care ai dori sa te eliberezi? Gîndeste-te pentru un moment la acest lucru”¦

Stiai ca în calitate de crestin, Domnul Isus vrea sa fii eliberat de lupta pe care o duci împotriva pacatului? Da, El chiar îsi doreste acest lucru! Modul prin care poti gasi aceasta eliberareeste sa-I ceri lui Dumnezeu ajutorul ca sa poti scapa de pacat si apoi sa actionezi în baza acestei binecuvîntari.

Scriptura ne spune: “Tot asa si voi însiva, socotiti-va morti fata de pacat, si vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru.” Atunci cînd vei muri fata de pacat, cînd vei realiza ca nu mai esti acea victima lipsita de ajutor care se afla în mod constant sub stapînirea celui rau, vei fi victorios în numele Domnului!

Cum poti face aceasta? Trebuie sa începi prin a întelege ca ascultarea fata de orice conduce la robie. În Romani 6: 16 citim: “Nu stiti ca, daca va dati robi cuiva, ca sa-l ascultati, sînteti robii aceluia de care ascultati, fie că este vorba de pacat, care duce la moarte, fie ca este vorba de ascultare, care duce la neprihanire?”.

Nu conteaza de ce sau de cine asculti, pentru ca devii robul acelui lucru sau acelei persoane. Daca asculti de pacat, te faci rob al pacatului, iar daca asculti de neprihanire, atunci esti rob al neprihanirii.

Esti gata sa te desparti de pacat si sa cauti sa-ti dedici viata Domnului Isus?

Astazi te încurajez sa iei decizia de a înceta sa mai fii sclavul pacatului. Dupa aceea, planteaza semintele neprihanirii în viata ta si uda-le zilnic prin rugaciune si studierea Cuvîntului lui Dumnezeu.

Descopera aceasta putere care sa te ajute sa te desparti de pacat si prin care sa poti trai victorios în neprihanire si ascultare totala fata de Dumnezeu.

VREI SA-TI DAI VIATA LUI DUMNEZEU, PENTRU CA SA TE POTI DESPARTI DE PACAT PE VECI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.