30 Decembrie

1
46

“În anul mortii împaratului Ozia, am vazut pe Domnul sezînd pe un scaun de domnie foarte înalt, si poalele mantiei Lui umpleau Templul.” Isaia 6:1

As dori ca pentru un moment sa ne gîndim la glorioasa împaratie a lui Dumnezeu.

În versetul de astazi, proorocul Isaia ne descrie viziunea pe care a avut-o despre Dumnezeu, atunci cînd l-a vazut tronînd universul întreg.

Isaia si israelitii erau suparati din cauza mortii împaratului lor, Ozia. Ei îl plîngeau si priveau cu îngrijorare la viitorul lor. Si totusi, Isaia a ajuns în prezenta lui Dumnezeu si atunci a descoperit ca exista un împarat mai mare decît toti împaratii pamîntului, iar acesta este Dumnezeu cel Sfînt, Domnul ostirilor!

Asemenea israelitilor si noi ne întrebam ce se va întîmpla cu lumea în viitor si ne îngrijoram asupra lucrurilor rele care se întîmpla acum.

Ca si crestini ai Domnului Isus noi nu trebuie sa ne îngrijoram. Nu trebuie sa ne framîntam, întrebîndu-ne ce se va întîmpla, pentru ca îl avem pe Dumnezeu la cîrma Universului. Adu-ti aminte ca în cer nu exista panica, ci doar planuri marete. În cer, Dumnezeu nu se framînta la gîndul ce va face în continuare cu universul, pentru ca El are un plan bine facut.

Asa ca, indiferent de ceea ce se întîmpla în lumea ta azi, indiferent de cît de scapate din control par lucrurile, nu te panica, ci aminteste-ti ca Dumnezeu este înca la tronul universului.

Ma rog ca în aceasta zi sa reusesti sa privesti la Domnul Dumnezeu, Mîntuitorul, Domnul Isus Hristos si nu la lucrurile trecatoare ale acestei lumi.

ÎN CER NU EXSITA PANICA, CI DOAR PLANURI MARETE!

1 COMENTARIU

  1. Drept raspuns Isus i-a zis: “Ce fac Eu, tu nu pricepi acum, dar vei pricepe dup? aceea.”

    Sunt momente cand lucrurile trebuie acceptate fara sa intelegi exact ce se intampla. Asta presupune credinta si maturitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.