29 Decembrie

1
41

“A treia oara i-a zis Isus: “Simone, fiul lui Iona, Ma iubesti?” Petru s-a întristat ca-i zisese a treia oara: “Ma iubesti?” Si I-a raspuns: “Doamne, Tu toate le stii; stii ca Te iubesc.” Isus i-a zis: “Paste oile Mele!” Ioan 21: 17

În Evanghelia dupa Matei, capitolul 10: 29, Domnul Isus ne spune ca nici macar o vrabie nu cade la pamînt fara voia Sa. Si, daca lui Dumnezeu îi pasa de o vrabie, nu crezi ca de tine îi pasa si mai mult, pentru ca esti copilul Sau?

Vreau sa îti spun ca Lui chiar îi pasa. E uimitor faptul ca acelasi Dumnezeu care a facut stelele si care le striga pe nume, stie chiar si numarul firelor de par de pe capul tau.
Nu numai ca stie numarul firelor de par, ci mai important, îti stie numele. Numele tau e scris în inima Domnului Dumnezeu.

Dumnezeu te cunoaste. Îti stie trecutul si viitorul. Însa, lucrul pe care îl cunoaste cel mai bine este inima ta.

Se poate ca sentimentul ca Dumnezeu stie totul despre tine, inclusiv ceea ce faci rau, sa te înspaimînte. Stii care este lucrul cel mai minunat? Ca desi te cunoaste cu tot ceea ce este rau, El tot te iubeste!

Poate ca în aceasta zi traiesti aceleasi sentimente ca Simon Petru. Poate simti ca l-ai dezamagit pe Dumnezeu. Poate ca îti este rusine de trecutul tau, de ceva ce ai facut si care pare sa nu dispara din mintea ta.

Daca se întîmpla lucrul acesta, aminteste-ti ca la Dumnezeu niciun esec nu este final. Dumnezeu l-a ridicat pe Petru”¦te poate ridica si pe tine. Dumnezeu îti cunoaste inima! Stie totul despre tine. El stie ce nevoi ai si de aceea doreste sa se întîlneasca azi cu tine. Îl vei lasa sa intre în viata ta?

CHIAR DACA DUMNEZEU CUNOASTE PÎNA SI LUCRURILE CELE MAI RELE DESPRE TINE, EL TOT TE IUBESTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.