1 Ianuarie

0
43

“Pot totul în Hristos, care ma întareste.” Filipeni 4: 13

În ce mod traiesti în aceasta zi? Traiesti pur si simplu în modul “supravietuire”, încercînd sa te descurci, cu gîndul ca poate vei ajunge ziua de mîine? Sau, poate traiesti în modul “succes”, încercînd sa obtii mereu realizari personale si financiare?

Sau, poate ca traiesti în modul “semnificatie”, întelegînd si cunoscînd cine esti prin Domnul Isus Hristos si descoperindu-ti astfel destinul pe care ti l-a pregatit Dumnezeu?

Din nefericire, cei mai multi oameni, si printre ei si multi urmasi ai lui Isus Hristos, trebuie sa recunoasca faptul ca in majoritatea timpului se chinuie sa traiasca în modurile “supravietuire” si “succes”. Însa, modul în care vei putea sa vezi împlinindu-se planul lui Dumnezeu pentru viata ta este acela al “semnificatiei”.

Un exemplu desavîrsit in acest sens este acela al lui Iosif, care si-a trait viata dîndu-i o anumita semnificatie. Prin ce anume a primit semnificatie viata lui? Prin scopul pe care îl avea. Iosif a fost un om cu viata semnificativa pentru ca avea un scop.

Dumnezeu a sadit un vis in inima lui Iosif, cînd acesta era tînar, iar el nu a uitat niciodata de planurile lui Dumnezeu cu privire la viata sa. Iosif nu a permis visului sa moara. A fost condus si încurajat de acest vis, si a fost atras si antrenat de chemarea pe care i-a facut-o Dumnezeu.

Iosif a vazut în fiecare problema o oportunitate, o posibilitate pe care o foloseste Dumnezeu pentru a lucra în viata lui.

Permite-mi sa te întreb astazi, în ce mod îti traiesti tu viata? Te încurajez sa traiesti si tu asemenea lui Iosif, dînd vietii tale o semnificatie si avînd un scop pentru ea.

Oamenii ce traiesc pentru a-si atinge scopul vietii nu sunt paralizati de problemele care apar. Pentru ca ei îl cunosc pe Domnul Isus Hristos, ei stiu ca în ceruri nu este panica, ci doar planuri împlinite.


PRIVESTE FIECARE PROBLEMA DIN VIATA TA CA O OPORTUNITATE PE CARE DUMNEZEU O FOLOSESTE PENTRU A FACE UN LUCRU MARET ÎN VIATA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.