29 Decembrie

0
35

“Lumina lumineaza în întuneric, si întunricul n-a biruit-o ” Ioan 1:5

Domnul Isus a venit sa fie “lumina lumii”, dar în acelasi timp sa ne ajute si pe noi sa devenim lumina. Misiunea pe care El ne-a încredintat-o, este sa fim o buna marturie pentru altii, aratând prin exemplul vietii noastre ca suntem urmasii Sai.

Nu putem însa sa aratam aceasta lumina, decât atunci când chipul luiHristos va straluci prin noi.

O mama a mers împreuna cu fiul ei sa viziteze o expozitie de arta moderna. Dupa ce au privit multe tablouri cu tematica abstracta, cei doi au ajuns în fata unui tablou pictat numai în negru, intitulat :”negru peste negru!”

Dupa ce s-au uitat o vreme la acel tablou, copilul sa ntors spre mama sa si i-a spus: “mama; acestui  tablou îi lipsestepoza !” Copilul credea ca ceea ce vede, este numai o rama goala, din care a disparut poza.

Oh nu; i-a raspuns mama.  Acest tablou este pictat numai în negru, pentru ca reprezinta cel mai mare întuneric ! Din acesta cauza  numele lui este: “negru peste negru!”

Nu cumva cei ce se uita la viata ta, vad aceiasi imagine de întuneric bezna, ca în cazul acestui tablou ? Acest întuneric va fi însa îndepartat, daca îl vei lasa pe Hristos sa-ti lumineze viata, si pe Duhul Sfânt, sa imprime chipul Fiului lui Dumnezeu pe inima ta.

Rug. Doamne Dumnezeule; lumineaza si întunericul din viata mea, pentru ca cei ce ma privesc sa te poata vedea pe Tine. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.