30 August

0
34

” Si din ceruri s-a auzit un glas, care zicea:” Tu esti Fiul Meu preaiubit, în Tine îmi gasesc toata placerea Mea.”Marcu 1:11

Harriett Beecher Stowe, a fost o autoare de best sellers. Ea a cunoscutprimul succes înca de la vârsta de 12 ani, pe când era eleva la gimnaziu.  La o lucrare de sfârsit de an, i s-a cerut sa scrie o povestire. Aceastapovestire a luat locul întâi pe liceu, prin votul secret al tuturor membrilordin juriu. Si a fost propusa pentru a fi citita la serbarea de absolvire.

Dupa ce a fost citita public în fata parintilor, întreaga audienta aaplaudat îndelung. Când însa s-a anuntat ca autoarea povestirii este elevaHarriett Beeacher, toti elevii scolii si parintii acestora, au aplaudat sicu mai multa frenezie.

În acele momente de extaz, Harriet, a privit însaspre tatal sau, pe carel-a vazut zâmbind si plin de satisfactie. Acel zâmbet al tatalui ei, amarturisit ea mai târziu, a fost cea mai profunda apreciere pentru ceea ce- a reusit sa scrie si o puternica motivatie pentru toti anii care au urmat.

În biografia ei, ea a afirmat ca niciunul dintre premiile si medaliiilepe care le-a obtinut mai târziu, n-a putut egala acel zâmbet al tatalui ei,  de la sarbatoarea de absolvire.

Zâmbetul tatalui sau aprecierea mamai, au un mesaj puternic; nu-i asa?

În inima fiecarui copil exista asteptarea ca sa auda din partea tatalui saua mamei sale cuvintele: “felicitari!” “te-ai descurcat foarte bine!””Sunt mândru de tine; esti un copil foarte bun!”

La botezul Domnului Isus, asa cum ne relateaza evanghelistul Marcu, ceruls-a deschis si s-a auzit vocea Tatalui, care a declarat: “Tu esti Fiul Meuprea iubit , în Tine îmi gasesc toata placerea Mea.” Ce declaratieextraordinara!!!

Daca în aceasta zi, cineva ti-a spus ca faci umbra pamântului degeaba,  pentru ca nu esti bun de nimic, sa nu te descurajezi pentrua asta, pentru caDumnezeu îti spune: “est fiul/fiica Mea preaiubit[a]!”

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; chiar daca în mijlocul acestei lumi, am ajuns sacred ca sunt un nimeni, ajuta-ma sa nu uit niciodata ca sunt special, înfata ochilor Tai. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.