30 Aprilie

0
36

“Doamne Tu mi-ai ridicat sufletul din locuinta mortilor, Tu m-ai adus la viata din mijlocul celor ce se pogoara în groapa” Psalmii 30:3

Richard este un colectionar de afirmatii si expresii celebre. Una dintre acestea a fost preluata de pe o pancarta aflat la intrarea unui bazin de înot dintr-un hotel. Pe aceasta se putea citi: “Scaldatul interzis în absenta unui salvator! ”
Se poate ca cel ce a pus acest semn s-a gîndit numai la siguranta fizica, dar putem aplica aceasta atentionare si la viata spirituala: “sa nu încerci sa calatoresti pe marea vietii, fara un salvator , care sa te însoteasca continu! ”
Kemeth Filkins a descris obstacolele pe care le putem întîlni pe drumul vietii într-un poem intitulat “Groapa”. În acest poem el a prezentat un om care, mergînd pe o carare, a cazut într-o groapa din care nu mai putea iesi.

Pe aceiasi carare a mers si BUDA, care a ajuns la marginea gropii si i-a spus omului : “groapa este doar o imaginatie a mintii tale. Schimba-ti modul de gîndire si nu te vei mai simti în piericol! ”
A ajuns la malull gropii si un Hindus ! Acesta i-a spus : acesta groapa este numai calea prin care te purifici, în acest mod vei ajunge mai desavîrsit !

A trecut pe lînga aceiasi groapa si Confucianist, care s-a adresat omului în nevoie: “daca m-ai fi ascultat n-ai fi ajuns niciodata în aceasta groapa! ”
A mai trecut si un întreprinzator, care i-a zis : Ca sa te salvezi ar fi bine sa comunici si sa interactionezi cu ceilalti ce au cazut în gropi!

Un egocentric i-ar fi zis: ” Înca nu stii ce-i aceea groapa, daca nu vezi groapa mea!”

Un reporter iar fi raspuns : “poti sa-mi oferi exclusivitate pentru povestea ta?”

Daca ar fi trecut un perceptor, acesta l-ar fi întrebat : “ai platit impozit pentru groapa ta?”

Un optimist i-ar fi spus: “nu te mai plînge; ar putea fi si mai rau”, iar un pesimist i-ar fi zis : “bucurate acum, pentru ca lucrurile s-ar putea înrautati !”

Numai unul singur l-a cautat pe acest om, s-a plecat spre el, l-a apucat de mîna si l-a scos afara! Acesta a fost Domnul Isus ! Daca ai ajuns în groapa, nu dispera pentru ca este speranta de salvare. Întinde mîinile spre Domnul isus si lasa-L sa te scoata afara .

Rug. Dumnezeul cerurilor, scoate-ma la loc larg si ridica-ma din groapa în care am ajuns. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.