29 Aprilie

0
41

“Ferice de cel ce rabda ispita. Caci dupa ce a fost gasit bun, va primi cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc .” Iacov 1:12

Înt-un desen animat numit “Indiana Jones si ultima cruciada”, Indiana, eroul principal al actiunii, a pierdut globul de cristal. Era un glob pe care aceasta îl folosea la descîntece. Elsa Schneider, una dintre rivale, dupa multe încercari si dificultati, a gasit acest glob. Imediat dupa ce l-a luat în brate, s-a starnit un mare cutremur de pamînt, care a facut sa crape stîncile deschizand o mare prapastie chiar în fata ei.

Alunecand, cu o mîna încerca sa se sustina de mal, iar cu cealalta, tinea globul. In acest moment apare rivalul ei, Indiana care încearca sa o salveze. A prins-o de mana cu care acesta se tinea de mal, incercand sa o scoata la loc larg. “Nu pot sa te ridic!” a spus el în repetate rînduri. “Da-mi si mîna cealalta!” Elsa ignora chemarea, strangand la piept si mai strîns globul de cristal.

Atentia ei era îndreptata spre glob, pe care-l dorea cu orice pret! În timp ce Indiana se lupta sa o salveze, Elsa s-a prabusit în prapastie! În acel moment Indiana a reusit sa prinda globul de cristal pe care Elsa îl scapase, dar a lunecat în prapastie, sprijinindu-se doar cu o singura mîna de marginea ei.

Indiana stia cat de mare a fost pretul platit de rivala lui, fiindca n-a vrut sa renunte la lucrul pe care si-l dorea atît de mult. Cu toate acestea, cînd a venit tatal lui sa il salveze cerandui mai intai globul de cristal, n-a vrut sa i-l dea.

Tinînd strîns ceea ce voia sa patreze numai pentru el, s-a prabusit asemenea Elsei în aceeasi prapastie!

Care sunt lucrurile de care ti-ai legat viata si la care nu vrei sa renunti? Legandu-ne inima de ele, acestea ne vor împiedica sa primim ajutorul care este atît de aproape!

Rug. Doamne Isuse, ajuta-ma sa nu-mi leg inima de lucrurile acestei lumi si da-mi putere sa biruiesc orice ispita. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.