2 Decembrie

0
48

“Va îndemn dar, fratilor, pentru îndurarea lui Dumnezeu, sa aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie, sfînta, placuta lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastra o slujba duhovniceasca.” Romani 12: 1

Se poate sa nu îti dai seama, însa fiecare ne închinam unui lucru sau persoane, adoram ceva sau pe cineva.

De ce? Pentru ca asa am fost creati de Dumnezeu. El ne-a creat sa adoram, însa nu orice lucru trebuie sa fie obiectul slavei noastre. El ne-a însarcinat sa îi aducem numai Lui adorare!

Solomon ne spune în Eclesiastul 3 ca Dumnezeu: “a pus în om gîndul vesniciei”¦” Noi am fost creati nu pentru aici si acum. Sîntem creati pentru a trai si a ne bucura de prezenta lui Dumnezeu în fiecare zi si pentru eternitate.

Cum putem experimenta prezenta lui Dumnezeu în viata noastra zi de zi? Apostolul Pavel ne spune în versetul de azi să: “aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie, sfînta, placuta lui Dumnezeu: aceasta va fi din partea voastra o slujba duhovniceasca.”

Lauda si adorarea implica mult mai mult decît cîntarile de la biserica ““ desi acestea sînt vitale pentru adorarea lui Dumnezeu.

Va amintiti cu siguranta de cei doi oameni care mergeau alaturi de Domnul Isus cel înviat pe drumul Emaosului? La început, ei nu l-au recunoscut. Însa, dupa ce au experimentat prezenta lui si au realizat ca au fost în compania Domnului celui viu au spus: “Nu ne ardea inima în noi, cînd ne vorbea pe drum, si ne deschidea Scripturile?”

Aceasta înseamna slujire! Închinarea si lauda înseamna de fapt sa te dai în întregime Domnului în fiecare zi. Înseamna sa te umpli de Domnul în fiecare domeniu al vietii tale.

Poti spune sincer ca esti înconjurat de Domnul? Îl ai în gîndurile tale? În munca ta? În familia ta?

Ma rog sa ajungi sa întelegi ce înseamna sa fii un slujitor dinamic si activ, care se ofera ca sacrificiu pentru cei din jur. Atunci vei putea experimenta puterea si prezenta Lui zi de zi.

POTI SPUNE CU ADEVARAT CA ESTI DEDICAT DOMNULUI CU FIECARE DOMENIU AL VIETII TALE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.