3 Ianuarie

2
64

“Povatuieste-ma pe cararea poruncilor Tale, caci îmi place de ea.” Psalm 119: 35

Exista in viata ta vreo urma de amaraciune? As dori sa te gîndesti la acest lucru pentru cîteva minute. Tii cumva în suflet sentimente negative, animozitati sau chiar ura pentru persoanele din viata ta?

Poate ai fost ranit în mod repetat, se poate sa fi fost abuzat sexual, fizic sau verbal în copilarie. Poate ai trait sentimentul respingerii într-o relatie, poate nu ai cunoscut succesul la scoala sau în cariera pe care ti-o construiesti chiar acum. Stiu sigur ca fiecare dintre noi va cunoaste cîndva durerea si respingerea.

Mai stiu un lucru. Ca Satan se bucura si rîde atunci cînd apare un conflict care este cauzat de amaraciune. De ce rîde el? Pentru ca el stie ca spiritul amaraciunii îi face loc în viata ta. Acest lucru nu îti va mai permite sa te rogi, sa le vorbesti celorlalti despre Domnul Isus si vei deveni ineficient în slujirea lui Dumnezeu.

Tu îmi vei spune: “Draga pastore, tu nu întelegi cît de mult am fost ranit. Nu stii cît de profund am fost lovit. Nu îmi cunosti povestea.” Stii ceva? Ai perfecta dreptate! Nu îti cunosc problemele.

Stiu însa un singur lucru. Cunosc foarte bine povestea Domnului Isus Hristos. Stiu ce i s-a întîmplat atunci cînd a fost dat în mîna acelor oameni răi si violenti, în mîinile acelor soldati romani, care nu vedeau în El altceva decît o bucata de carne, ce trebuia rastignita pe crucea de pe Golgota. Ei L-au batut, L-au batjocorit, i-au smuls barba, L-au palmuit si L-au rastignit pe cruce.

Cu toate acestea, Domnul Isus s-a rugat, cerînd: “Tata, iarta-i, caci nu stiu ce fac.”

Iata ce a facut Domnul Isus Hristos pentru tine! Si pentru lucrul acesta, Duhul Sfînt al Domnului traieste în tine, ajutîndu-te sa raspunzi ofenselor celorlati cu iertare.

Daca îl rogi pe Dumnezeu sa îti ia sentimentul de amaraciune ce ti-a acaparat inima, El o va face pentru tine. El te va conduce spre acel stadiu al vietii tale, unde animozitatile, durerea si mînia pe care le simti azi, se vor tansforma în maretia si pacea pe care numai Dumnezeu le poate darui.

ROAGA-L PE DUMNEZEU SA IA DIN SUFLETUL TAU AMARACIUNEA, PENTRU A PUTEA ASTFEL SA DESCOPERI PUTEREA IERTARII.

2 COMENTARII

  1. sa stii ca in ultima vreme incerc sa ma aprofundez in ce imi vorbeste Tatal,am observat ca oamenii traiesc cu amaraciune,in ei,in viata lor si o permit mult timp,daca ai intreba pe cineva un lucru bun si rau din anul ce a trecut primul lucru ar fi unul rau in cele mai multe cazuri si nu pentru ca am studiat ceva statistic sa ma bazez pe asta dar ,oamenii in esenta lor sunt marcati de dureri diferite situatii care nu le-ar dori in viata lor,e timpul sa privim inainte,sa nu mai vedem in urma noastra greseli ,esecuri ci oameni care acum in prezent vor sa isi cladeasca viata pe fundamentul principal Isus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.