4 Ianuarie

0
57

“O, adevarat si cu totul vrednic de primit este cuvîntul, care zice: “Hristos Isus a venit în lume ca sa mîntuiasca pe cei pacatosi”, dintre care cel dintîi sînt eu.” 1 Timotei 1: 15

Domnul Isus Hristos a venit sa aduca viata, nu sa o ia. El a spus în Ioan 10: 10: “Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.”

In Biblie, care este Cuvîntul lui Dumnezeu ni se spune ca Domnul Isus nu numai ca va adauga ani vietilor noastre, ci si viata anilor nostri. Crucea pe care a fost rastignit Domnul Isus Hristos este semnul prin care Dumnezeu îti spune: “Te iubesc si am venit în lume pentru a-ti oferi aceasta viata abundenta, curata.”

Multi oameni cred ca daca îsi dedica vietile Domnului Isus Hristos, atunci El le va lua toate lucrurile care îi bucura. Te rog însa, sa tii minte un lucru: acela ca Dumnezeu nu iti cere sa renunti decît la lucrurile care îti fac rau! În Psalmul 84: 11 ne promite: “caci Domnul Dumnezeu este un soare si un scut, Domnul da îndurare si slava, si nu lipseste de niciun bine pe cei ce duc o viata fara prihana.”

Noi nu meritam si nici nu am dobîndit în vreun fel favoarea si dragostea pe care ni le-a aratat Tatal. Dar, pentru ca i-a fost mila de noi, pentru ca ne-a iubit si ne iubeste, El si-a trimis singurul Fiu ca sa moara pe cruce, în locul nostru.

Iar prin jertfa lui Hristos, ca si credinciosi ai Sai, avem toate lucrurile de care avem nevoie! Asa ca, de ce am fi noi dezamagiti? De ce sa ne simtim descurajati? De ce sa traim în durere? Cui îi pasa cum e calatoria, daca aceasta duce în final acasa?

O cîntare mai veche spune: “E atît de bine sa te încrezi în Domnul Isus.” Si ce bine e sa fii iubit neconditionat, aproape de Domnul si sa ai viata, si sa o ai din belsug!

Daca îl rogi pe Dumnezeu sa îti ia sentimentul de amaraciune ce ti-a acaparat inima, El o va face pentru tine. El te va conduce spre acel stadiu al vietii tale, unde animozitatile, durerea si mînia pe care le simti azi, se vor tansforma în maretia si pacea pe care numai Dumnezeu le poate darui.

CREDINTA ÎN DOMNUL ISUS HRISTOS E LOCUL UNDE GASESTI ADEVARATA FERICIRE SI BUCURIE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.