29 Septembrie

0
44

” Domnul da tarie poporului Sau, Domnul binecuvinteaza pe poporul Sau cupace .” Psalmul 29:11

Dupa un meci foarte greu pe care l-a pierdut, jucatorul de fotbal al echipeiWashington Redskins, Carei Baker, a iesit sa se plimbe prin zapada, umblândla întâmplare pe strazile orasului.

Foarte dezamagit de acest rezultat, el a ajuns la un colt de strada , undea auzit un scâncet de copil.

Ce s-a întâmplat copile? a întrebat atunci, foarte curios Carei. Tata m-atrimis la magazin sa cumpar pâine si am pierdut banii, i-a raspunsplângând copilul. Acum mi-e frica sa ma duc acasa!

Înduiosat de situatia copilului, Carei l-a luat pe copil într-un magazin sii-a cumparat pâinea pe care si-o dorea. Fericit ca acum poate sa meargaacasa fara teama, când a iesit afara din magazin, copilul i-a spus aceluistrain: ” domnule; îti multumesc pentru pâine, dar as vrea sa fii sitatal meu!”

Profund miscat de aceasta situatie, Carei a uitat de dezamagirea înfrângeriidin meciul de fotbal si a continuat sa umble pe strazi, cautând parca alticopii care sa aiba nevoie de o pâine si un tata.

Nu exista o bucurie mai mare în viata, decât cea pe care o traiesti atuncicând împarti din lucrurile pe care le ai cu cei aflati în nevoie.

N-ai vrea ca în aceasta zi sa traiesti aceasta bucurie?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai dat atâtea binecuvântari, ajuta-ma sa împart din ceea ce am primit cu cei aflati în nevoie, pentru ca sa pottrai astfel o bucurie deplina. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.