29 Iunie

1
35


” De îndata ce a fost botezat, Isus a iesit afara din apa. Si în clipa aceea cerurile s-au deschis, si a vazut pe Duhul lui Dumnezeu pogorandu-se în chip de porumbel si venind peste El.” Matei 3:16

 

Ati amestecat vreodata, otet cu bicarbonat de sodiu ?  Daca doriti sa vedeti un vulcan în miniatura care sa erupa din vasul în care faceti aceasta experienta, atunci amestecati cele doua substante.

Avand în vas doar bicarbonatul de sodiu, vom observa ca nu se întampla nimic.  Acesta este o substanta stabila. Nici otetul pastrat în recipient nu produce nici un fel de reactie, afara de faptulca are un miros întepator.

Atunci însa cand se amesteca cele doua substante, se întampla ceva neasteptat. Bicarbonatul de sodiu se dizolva si începe sa creasca pana ce da peste marginile vasului în care a fost turnat.

Aceasta reactie ne arata ca cele doua substante atunci cand sunt împreuna, dezvolta o putere deosebita, care se manifesta ca un minivulcan.

Aceasta reactie poate fi aplicata însa si în sens spiritual. Omul fara de Dumnezeu este ca acel bicarbonat de sodiu, o fiinta moarta, aflata într-o stare statica sau de degradare.

Atunci însa cand în viata lui vine Duhul Sfant, la fel cum este turnat otetul peste bicarbonat, se întampla o minune. Inima acelui om capata viata, si din ea tasnesc rauri de apa vie.

Nu cumva pana în aceasta zi, viata ti-a fost conservata?  Daca doresti cu adevarat sa traiesti o minune care sa-ti aduca o abundenta de binecuvantare pentru tine si cei din jur, lasa ca prezenta si puterea Duhului Sfant sa te atinga si vei gustaastfel din bucuria unei vieti din belsug.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; umple si inima mea cu prezenta Duhului Tau, pentru ca paharul inimii mele sa fie plin si sa dea peste el, pentru binecuvantarea altora. Amin.

1 COMENTARIU

  1. lasatzi Duhul Sfant sa lucreze,si atunci vetzi vedea si simtzi cu adevarat o viatza schimbata plina de viatza,referitor la text, otzetul a pus in reactzie bicarbonatul,tot asa Duhul Sfant v-a pune viatza in cel ce crede si se lasa atins de Duhul Sfant si nu lasatzi ca El sa plece de la voi ci punetzi-l in tr-un aluat nou,(adica o viatza noua care sa se vada in voi)sa creasca si sa hraneasca si pe altzi,daca il primitzi nu il tzinetzi ascuns ,lasatzi sa se vada lumina ,ca sa doreasca si altzi acea viatza schimbata si traita cu Duhul Sfant in voi,fara de care nu putetzi ajunge in desavarsire si in viatza vesnica,Doamne schimba-ne viatza si pune un Duh nou in noi ,sa zidesti o inima plina de dragoste de Dumnezeu,te rugam in numele lui Isus Hristos.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.