28 Iulie

0
45

“Deci, ce vom zice noi în fata tuturor acestor lucruri? Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastra? El, care n-a crutat nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da fara plata, împreuna cu El, toate lucrurile? ” Romani 8:31-32

Exista un pesimism foarte serios printre oamenii din zilele de astazi, care se întreaba: Oare chiar sîntem mai buni azi decît am fost altadata? Oare lucrurile merg spre mai bine?

Stiu ca lucrurile acestei lumi nu sînt perfecte, însa trebuie sa avem în vedere ca America si alte tari ale lumii, au reusit sa se dezvolte de-a lungul anilor numai datorita lui Dumnezeu si a binecuvîntarilor pe care El le-a pregatit pentru noi .

Versetul de astazi ne spune: “Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastra?” Prin aceasta intrebare întelegem siguranta pe care o avem în Isus Hristos. Astaziexistam nu datorita fortei militare, a tehnologiei, sau a puterii financiare. Ci existam numai datorita harului lui Dumnezeu.

America a fost fondata pe principiile Vechiul si Noul Testament. Fondatorii acestei natiuni au împartasit aceiasi etica si aceleasi valori, gasite si în Sfînta Scriptura, care integrate în documente si legi,  au asigurat libertate pentru practicarea credintei.

Cu toate acestea,  în prezent America este în pericol de a-si pierde puterea spirituala ca natiune. America de astazi nu mai este America începuturilor. Desi nu stiu cît timp va mai tine acest timp de libertate pentru practicarea credintei, stiu sigur ca atunci cînd nu vom mai sta aproape de Domnul Isus, Dumnezeu va smulge din mîinile noastre aceasta binecuvîntare.

Ziua în care americanii vor decide ca nu mai au nevoie de Dumnezeu, va fi ziua în care aceasta puternica natiune va muri. De aceea, ma rog ca acest lucru sa nu fi început deja”¦.

Desi ar trebui sa fim multumitori pentru toti aceia care au platit atît de scump pentru întemeierea acestei natiuni,  adevarata libertate vine numai prin sîngele Mielului lui Dumnezeu, sacrificat pentru noi.

Versetul de azi ne spune: “El, care n-a crutat nici chiar pe Fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da fara plata, împreuna cu El, toate lucrurile? ” Doar sîngele Domnului Isus ne-a cumparat libertatea!

Iar acesta este adevaratul sens al declaratiei rostite de apostolului Pavel: “Daca Dumnezeu este pentru noi, cine va fi împotriva noastra.?”!

TE BUCURI DE LIBERTATEA PE CARE SÎNGELE DOMNULUI ISUS A DOBÎNDIT-O PENTRU TINE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.