29 Iulie

1
34

“Nu că am și câștigat premiul, sau că am și ajuns desăvîrșit; dar alerg înainte, căutînd să-l apuc, întrucît și eu am fost apucat de Hristos Isus. Fraților, eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitînd ce este în urma mea, și aruncîndu-mă spre ce este înainte, alerg spre țintă, pentru premiul chemării cerești a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.” Fil.3:12-14

Apostolul Pavel a declarat ca scopul vietii sale este sa ajunga asemenea lui Hristos. Si s-a dedicat acestui tel cu toata daruirea.

De foarte multe ori noi nu cîstigam în viata, fiindca nu putem face diferenta dintre ceea ce este bun de ceea ce este foarte bun. Desi sînt foarte multe lucruri bune pe care le putem împlini în viata, Dumnezeu ne-a chemat sa atingem tinte mult mai înalte, trecînd de la lucrurile bune spre cele mai bune.

De aceea trebuie sa depasim stadiul lucrurilor obisnuite, pentru ca sa putem ajunge sa împlinim lucrurile ce sînt neobisnuite!

Pentru a ajunge la aceasta biruinta, scriitorul epistolei catre Evrei ne spune: “Și noi, dar, fiindcă sîntem înconjurați cu un nor așa de mare de martori, să dăm la o parte orice piedică, și păcatul care ne înfășoară așa de lesne, și să alergăm cu stăruință în alergarea care ne stă înainte. Evrei 12:1

Care sînt lucrurile care te trag înapoi si-ti încetinesc alergarea? Poate ca nu înaintezi atît de repede cît ai dori pentru ca lucrezi prea multe ore pe zi, ai un hobby care îti rapeste timpul sau esti robit de un pacat care te împiedica sa progresezi.

Sau, poate ca în viata ta este ceva care numai tu stii, lucrul care te împiedica sa alergi spre tinta si sa ajungi asemenea lui Hristos, fiindca îti rapeste timpul pe care ar trebui sa-l petreci cu Domnul.
În aceasta zi as dori sa te îndemn sa-ti examinezi viata si sa vezi daca nu cumva este ceva care îti atrage privirile spre alta directie, decît spre premiul chemarii ceresti.

Orice persoana de succes este concentrata asupra unui singur scop si opteaza pentru ceea ce este mai bun în detrimentul a ceea ce este bun.

De aceea în aceasta zi ma rog ca Dumnezeu sa te ajute sa lepezi toate poverile care te trag înapoi si-ti frîneaza alergarea si sa-ti dea putere sa privesti spre lucrurile cele mai bune, care sînt de fapt lucrurile lui Dumnezeu.

TINTESTE LA LUCRURILE CELE MAI BUNE CA SA POTI ÎMPLINI LUCRARILE LUI DUMNEZEU!

1 COMENTARIU

  1. Conditzia este sa realizezi ca “?i eu am fost apucat de Hristos Isus care este “Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, P?rintele ve?niciilor, Domn al p?cii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.