30 Iulie

0
41

“Noi rătăceam cu toții ca niște oi, fiecare își vedea de drumul lui; dar Domnul a făcut să cadă asupra Lui nelegiuirea noastră a tuturor.” Isaia 53:6

De ce oare Fiul lui Dumnezeu a parasit splendorile cerului si s-a nascut ca un copil neajutorat în mijlocul lumii pe care tocmai El a creat-o?  Raspunsul la aceasta întrebare îl gasim în vechiul cîntec crestin care spune: “El a venit si s-a nascut pentru mine!”

Din pricina pacatului, fiecare dintre noi am ajuns în moarte spirituala, supusi mortii fizice și destinati pentru moarte vesnica. Aceasta pedeapsa a mortii pe care trebuia s-o suportam noi, a fost luata însa de Fiul lui Dumnezeu care a murit în locul nostru. El este unic si vrednic de slava, fiindca si-a dat viata pentru ca noi sa nu mai platim pentru vina pacatului nostru.

Hristos s-a întrupat cu un singur scop: sa moara pe cruce, pentru ca prin acest act al jertfei Sale, sa-i rascumpere pe toti cei ce vor crede în El. De aceea El este înlocuitorul nostru, Cel ce ne-a substituit în pedeapsa pentru pacat, murind pentru noi pe lemnul crucii.

Tu si cu mine ar fi trebuit sa fim atîrnati pe cruce, dar Hristos a facut ceea ce nimeni altcineva nu ar putea face. Ne-a înlocuit în pedeapsa, platind pretul pe care noi ar fi trebuit sa-l platim!

Acest fapt l-a uimit chiar si pe sutasul care a condus actul rastignirii Domnului Isus. Vazînd tot ceea ce s-a întîmplat la cruce, acesta a marturisit : “cu adevarat, acesta a fost Fiul lui Dumnezeu!” Mat.27:54

De aceea, în aceasta zi as dori sa te îndemn sa te bucuri nu numai pentru faptul ca Hristos a venit în mijlocul lumii, ci mai ales pentru faptul ca El a murit în locul tau pe cruce.  Fiindca ne-a înlocuit în pedeapsa pentru pacat, El este vrednic sa primeasca închinarea noastra astazi si în fiecare zi.

FIINDCA HRISTOS A PLATIT PENTRU FARADELEGILE NOASTRE, LAUDA-L ASTAZI SI ÎN FIECARE ZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.