29 Ianuarie

0
64

“Cautati mai întîi Împaratia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.” Matei 6: 33

În Evanghelia după Matei, capitolul 15 vedem cum femeia cananeanca l-a urmarit cu atîta hotarîre pe Domnul Isus”¦ Credinta ei era mare, arzatoare, cautatoare si sigura.

Aceasta imagine ma face sa te întreb cum este credinta ta azi? Cît de hotarît esti sa îl urmezi pe Domnul Isus?

Haideti sa ne gîndim la femeia cananeanca pentru o clipa. Cîte obstacole a trebuit sa depaseasca pentru a ajunge la Isus! Ea era considerata o persoana lipsita de importanta din punct de vedere social. Liderii religiosi din vremea ei i-au întors spatele de atîtea ori. Si probabil ca ea era responsabila pentru starea fiicei ei, care era muncita de un duh rau. Si pe lînga acestea toate, Domnul Isus nu i-a raspuns de prima data cînd L-a chemat!

Si totusi, ea a continuat sa îl caute. L-a urmarit si a cerut binecuvîntarea peste viata ei. Iar ca raspuns Domnul i-a spus: “O femeie, mare este credinta ta!” Si pîna în zilele noastre, ea a ramas un exemplu pentru o credinta deosebita.

Poate ca azi copiii tai i-au întors spatele Domnului Isus. Poate ca parintii tai s-au departat de Dumnezeu si nu doresc sa îl redescopere. Poate prietena/prietenul ta/tau nu îl cunoaste pe Dumnezeu si ia decizii gresite mereu. Si poate ca Satan îti sopteste azi: “Lasa-i în pace. I-am prins în mrejele mele. Sînt o cauza pierduta.”

Sa nu-l crezi! Alearga cu credinta la Isus! Striga catre cel care a spus: “Cereti si vi se va da, cautati si veti gasi; bateti si vi se va deschide.” Mai clar, continua sa ceri, sa cauti si sa bati!

Psalmul 37: 4 spune: “Domnul sa-ti fie desfatarea, si El îti va da tot ce-ti doreste inima.” Încrede-te în promisiunea Lui si fii tare în credinta!

CAUTA-L PE DUMNEZEU CU CREDINTA TARE SI FII HOTARÎT SA PRIMESTI RASPUNSUL SAU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.