30 Ianuarie

0
44

“Întoarceti-va la Mine, si veti fi mîntuiti toti cei ce sînteti la marginile pamîntului! Caci Eu sînt Dumnezeu, si nu altul.” Isaia 45: 22

Nu conteaza cine esti, ce ai facut sau unde ai fost. Niciunul nu sîntem prea departe de Domnul Isus.

Cred ca aceasta afirmatie este atît de importanta încît merita repetata: Niciunul nu este prea departe de Isus Hristos. Niciunul! Si nu exista un exemplu mai bun pentru aceasta afirmatie decît femeia pe care a întîlnit-o Isus la fîntîna.

În momentul în care Domnul Isus o întîlneste pe aceasta femeie, ea fusese abuzata si folosita. Divortase de cinci ori si locuia cu un barbat fara a fi casatorita cu el. Era o ruina si o rusine a societatii! Cel putin, asa o considerau cei din jurul ei. Chiar si în aceasta situatie, Domnul Isus Hristos s-a apropiat de ea si i-a oferitapa vie, care este viata vesnica. În urma acestei experiente, viata ei a fost transformata complet si pentru totdeauna.

Aceasta femeie, ce a trait o viata plina de dureri, de regrete, de esecuri si greseli,  ce era ravasita din punct de vedere spiritual, a fost transformata prin puterea Domnului Isus Hristos, care a facut o mare schimbare în viata ei. Indiferent de cît de mult cazuse, ea nu era pierduta în totalitate!

Si acest lucru se întîmpla foarte clar si în vietile noastre. Nu exista om, oricît de lovit, cazut sau ravasit ar fi, care sa nu gaseasca alin la Dumnezeu.

Si stii ceva? Nici tu nu te gasesti la o departare asa de mare încît Hristos sa nu te mai poata aduce înapoi!

În Ioan 4: 13 Domnul Isus ne spune: “Oricui bea din apa aceasta, îi va fi iarasi sete. Dar oricui va bea din apa, pe care i-o voi da Eu, în veac nu-i va fi sete; ba înca apa, pe care i-o voi da Eu, se va preface în el într-un izvor de apa, care va tîsni în viata vesnica.””

Isus Hristos spune ca oricine va bea din apa pe care El o ofera va avea viata vesnica! Asa cum am spus la început, nu conteaza cine esti, ce ai facut sau unde ai fost pîna acum. Nu sîntem niciunul prea departe pentru a putea fi salvati.

Rugaciunea mea pentru tine în aceasta zi este ca indiferent de ceea ce te tine legat de trecut, sa poti sa te întorci la Dumnezeu, chiar acum.

NU EXISTA OM PE ACEST PAMÎNT CARE SA FIE PREA DEPARTE PENTRU A NU PUTEA FI SALVAT DE DOMNUL ISUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.