22 Septembrie

0
35

“Caci asa ne-a poruncit Domnul:”Te-am pus sa fii Lumina Neamurilor, ca sa duci mantuirea pana la marginile pamantului.” (Fapte 13:47)

Noi avem ceva de care lumea are cea mai mare nevoie. Îl avem pe Hristos, singura cale spre Dumnezeu, prin care putem primim binecuvantarile de aici si cele viitoare.

La o conferinta la care Maica Teresa s-a adresat unei audiente formate din credinciosi veniti din toata lumea povestindu-le despre slujirea pe care o împlinea, a participat si o calugarita venita din America de Nord.

Cand Maica Teresa si-a terminat prezentarea, s-a adresat multimii asteptand eventuale întrebari.
Dupa cateva clipe de asteptare, acea calugarita ce era reprezentanta unui ordin Nord American, a ridicat mana si-a întrebat în auzul tuturor:

“Dupa cum bine stiti; spunea ea, din toate ordinele calugaresti reprezentate aici, oamenii pleaca. În partea de lume în care traiesc, sunt tot mai multi cei ce parasesc bisericile si viata monahala, îndreptandu-se spre lumea laica. Cum se face ca în ordinul pe care îl conduceti, oamenii se înroleaza si tot mai multi dorescsa vi se alature. Ce faceti pentru a-i atrage?”

Dupa ce i-a auzit întrebarea, Maica Teresa i-a raspuns cu o deosebita reverenta în glas si-n atitudine:” Li-L dam oamenilor pe Hristos ; si nimic altceva!”

Ce oferi celor ce au nevoie de mantuirea sufletului?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-L pot vesti pe Hristos, tuturor celor ce înca nu-L cunosc. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.