28 Septembrie

0
45

“Ci voi veti primi o putere, cînd Se va pogorî Duhul Sfînt peste voi, si-Mi veti fi martori în Ierusalim, în toata Iudea, în Samaria, si pîna la marginile pamîntului.”” Faptele Apostolilor 1: 8

Stiai ca în calitate de urmas a lui Hristos aI acces la o putere incredibila?

Versetul din aceasta zi ne învata ca prin Duhul Sfînt primim o putere. Este important sa stim ca în timp ce toti crestinii pot fi miscati de Duhul Sfînt, nu toti crestini sînt plini de Duh. De aceea, astazi vreau sa-ti împartasesc cîteva lucruri despre modul în care putem avea o viata plina de Duhul Sfînt și de putere.

În primul rînd, trebuie sa-ti doresti sa fii umplut de Duhul Sfînt. Atunci cînd îti vei dori ca Duhul lui Dumnezeu sa lucreze în tine si cînd îl vei invita sa intre si în viata ta, sa te schimbe, sa-ti dea putere ““ vei observa o transformare radicala în fiinta ta.

În al doilea rînd, daca îti doresti cu adevarat ca Duhul sa te umple, cauta-L în fiecare zi. Daca îti vei aseza viata în mîinile lui Dumnezeu, vei primi zi de zi putere proaspata.

În al treilea rînd, permite-i Duhului Sfînt sa se pogoare si peste tine. El este pregatit sa-ti umple viata si sa te faca asemenea Domnului Isus. El vrea sa te întareasca si sa-ti dea întelepciunea de care ai nevoie. Tot ceea ce trebuie tu sa faci este sa-l lasi sa intre si în viata ta si sa te ajute sa traiesti fiecare zi aducînd slava si glorie lui Dumnezeu.

Odata ce te vei supune lucrarii Duhului Sfînt, vei începe sa aduci si roadele Duhului: dragoste, bucurie, pace, rabdare, bunatate, credinciosie, autocontrol”¦Nu ai putea avea aceste virtuti spirituale doar prin puterea ta!

Permitîndu-i Duhului Sfînt sa locuiasca în viata ta, aceste calitati vor creste si vor demonstra celor de lînga tine puterea cu care Dumnezeu lucreaza în viata ta.

SA TRAIESTI PRIN PUTEREA DUHULUI SFÎNT ESTE CEA MAI IMPORTANTA PARTE A VIETIIDE CRESTIN. AI PARTE DE ACEASTA PUTERE ÎN FIECARE ZI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.