28 Noiembrie -BEA, SĂ NU-țI FIE SETE

0
45
Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, în veac nu-i va fi sete.

Ioan 4.14

Acela care crede în Domnul Isus găsește în El tot ce privește ființa și viața lui pentru vremea de acum și pentru totdeauna. El are în Cristos un izvor de bucurie, o fântână de mângâieri, de unde scoate mulțumire sufletească și fericire. Puneți-l la închisoare, acolo va găsi un tovarăș; duceți-l în pustiul uscat și va mânca acolo pâinea cerească; despărțiți-l de toate rudele și cunoștințele lui și el îl va găsi pe Prietenul care este mai mult decât un frate. Dacă adesea îi lipsește adăpostul, el se ascunde după Stânca veacurilor; dacă nădejdile lui pământești se prăbușesc, el rămâne tare, sprijinit de Stăpânul său.

Atâta timp cât Domnul Isus n-a pătruns într-o inimă, ea rămâne nesățioasă ca moartea; dar când El pătrunde în inimă, ea ajunge ca un pahar plin de dă peste el, căci îl umple plinătatea Domnului Cristos. Adevăratul credincios este pe deplin mulțumit cu Domnul Isus așa încât el nu mai dorește nimic altceva decât să bea mereu mai însetat, din acest izvor al vieții. Această sete dulce tu ai s-o simți de aici înainte, scump copil al lui Dumnezeu, sete dezbrăcată de suferință, sete care nu este altceva decât dorința să pătrunzi mai adânc în dragostea Mântuitorului tău.

Cunoști tu această sete? Găsești tu în Domnul Isus răspunsul la toate nevoile tale, astfel ca tu să nu mai ai altă grijă decât aceea ca să-L cunoști tot mai bine și să trăiești într-o părtășie tot mai desăvârșită cu El? Vino la acest izvor de apă vie și scoate fără plată apa vieții. Domnul Isus nu va spune niciodată că tu ai luat prea multă apă vie. Prea iubitule, bea din belșug.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.