28 Iunie

0
41

” Dragostea este îndelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mândrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se mânie, nu se gândeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopere totul, crede totul, nadajduieste totul, sufere totul. ” I Corinteni 13:4-7

Într-o scena a unui desen animat, Lucy îl acuza pe Charlie Brown, pentru ca din cauza lui, echipa lor, a pierdut un meci de baschet foarte important. ” Tu, desteptule ;” îl tot certa aceasta. Ai ramas acolo întepenit sub panou, iar noi am pierdut cel mai important meci al sezonului!”

În timp ce Charlie se pregatea sa-i dea un raspuns, Lucy a continuat spunându-i:”ai ramas întepenit sub panou, gândindu-te la noua ta prietenanu-i asa?”

Pentru ca nu mai stia ce sa-i raspunda, Charlie i-a întors spatele, murmurând:” a fi îndragostit înseamna a fi cu adevarat fericit, de aceea nu-i voi lua în considerare nici un repros!”

A fi îndragostit, este un bun motiv de fericire; nu-i asa? Toate studiile dovedesc ca cei îndragostiti sunt oamenii cei mai entuziasti si fericiti. Acelasi lucru este adevarat si pentru toti cei ce considera munca lor, o vocatie si se implica activ.

Acestia sunt mult mai plini de bucurie si entuziasm, îndiferent de situatiile care li se întâmpla, fata de cei care se plâng si nu fac nimic pentru a schimba împrejurarile cu care se confrunta.

Esti un muncitor fericit; sau unul plângaret?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi gasesc adevarata fericire,  iubindu-Te pe Tine si slujindu-i pe altii. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.