28 Decembrie

0
44

” Cum se îndura un tata de copiii lui asa se îndura Domnul de cei ce se tem de El ” Ps.103:13

În anul 1920 o concurenta acerba a antrenat doua companii din New York . Proprietarii cladirii companiei Chrysler, si proprietarii cladirii bancii din Manhattan , îsi disputau pretentia de-a avea cea mai înalta cladire din lume.

Arhitectii acestor cladiri si proprietarii lor îsi revizuiau planurile si faceau ajustari si modificari , unele chiar dintre cele mai îndraznete , numai ca sa poata afirma ca detin cea mai înalta cladire din lume. Constructorii cladirii bancii din Manhattan, au crezut ca ei au cîstigat aceasta pozitie atunci cînd au instalat pe cladirea bancii o structura de otel pentru a instala un reflector si un suport pentru steag.

Imediat însa dupa ce aceasta structura a fost montata, arhitectii si constructorii cladirii companiei Chrysler au anuntat ca nici cladirea lor nu este completa. Au montat o turla pentru incendiu si o bara lunga pentru protectia împotriva trasnetelor. Aceasta adaugire , a facut acum cladirea companiei Chrysler sa fie cea mai înalta cladire din lume.

Ce competitie nebuna ! Ce importanta are sa detii cea mai înalta cladire din lume , sau cel mai bun stadion de fotbal, sau cea mai frumoasa rochie la o petrecere ? Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce este înauntru. Valoarea nu este data de înaltime, sau de frumusetea exterioara. Valoarea este data de esenta lucrurilor : cît de performanta este banca în tranzactii , sau cît de competitive sunt masinile în timpul curselor ! La sfîrsitul unei partide de fotbal, nu-i atît de important stadionul , ci scorul cu care aceasta se încheie. Rochia poate fi cu adevarat frumoasa, dar mai important este cine o poarta !

Ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce este în inima ! Unii sunt antrenati în acesta competitie în care înalta si înfrumuseteaza exteriorul . Dumnezeu are însa în atentie , continutul. Omul se uita la ceea ce izbeste ochii dar Dumnezeu se uita la inima .

Care sunt lucrurile pentru care lupti ? Ce loc ai ocupa daca ai fi evaluat nu dupa înfatisare ci dupa standardul inimii tale ?

Rug. Dumnezeul dragostei; umple inima mea cu dragoste si compasiune .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.