28 August

0
45

“Fiindca propovaduirea crucii este o nebunie pntru cei ce sunt pe caleapierzarii: dar pentru noi, cari suntem pe calea mântuirii , este puterealui Dumnezeu.” I Corinteni.1:18

Ati fost vreodata în preajma unei persoane care si-a exersat autoritatea înmod excesiv? Vestitul antrenor al echipei Green Boy Packers, a fost oastfel de persoana. Atunci când vorbea el, nici chiar persoanele dinconducerea clubului nu îndrazneau sa-l întrerupa.

Unul dintre jucatorii echipei sale, a spus odata: ” Atunci când VinceLombardi îti spune sa stai jos, trebuie sa te asezi, fara sa mai asteptica sa gasesti vreun scaun!”

Nu stiu daca Domnul Isus a folosit aceleasi metode pentru a-si exprimaautoritatea. Asa cum arata evangheliile, Domnul Isus a fost plin de mâniedoar în câteva împrejurari.Chiar si în aceste situatii autoritateaautoritatea Domnului Isus n-a fost exprimata prin rautate sau abuz, ciprintr-o sfintenie si-o dragoste deosebita.

Necajit de problemele pe care le avea cu masina sa, un sofer a mers la unvânzator de piese de schimb pentru masini vechi si i-a spus:” As dori unnou câmp petrolier pentru masina mea veche!”

Nu-i o afacere rea; i-a rspuns atunci vânzatorul. Daca as sti sa raspund lasolicitarea ta, m-as face asociatul tau!”

Domnul Isus n-a venit însa numai sa puna o piesa noua la o masina veche ,  sau sa ne asigure resurse pentru a trai ca mai înainte. Ci El a venit sa neînnoiasca viata (sa ne dea o masina noua) si sa ne asigure toate resursele decare avem nevoie aici si toata vesnicia! N-ai vrea sa fii asociatul Lui?

Rugaciune: Doamne Isuse; pentru ca Ti-ai aratat autoritatea prin dragoste sislujire, ajuta-ma sa Te urmez cu credinciosie, pentru ca sa pot trai astfelo viata noua. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.