28 Aprilie

1
42


” Harul, îndurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal, si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, în adevar si în dragoste!” 2 Ioan1:3

Dupa ce evanghelistul Dwight L Moody a tinut mesajul predicilor sale în timpul unei campanii de evanghelizare sustinuta în Anglia, a fost invitat sa viziteze un bolnav care datorita infirmitatilor sale zacea în pat de ani de zile.

Când a intrat în casa acelui bolnav, Moody se astepta sa gaseasca un om deprimat si descurajat, care sa-si fi chinuit zilele sub povara paraliziei de care suferea.

În momentul în care a început însa sa vorbeasca cu acel bolnav, Moody si-a dat repede seama ca acel om radia de bucurie si era plin de viata. Surprins de aceasta experienta, dupa discutii care au durat mai mult decât
si-au propus initial, Moody l-a întrebat pe acel bolnav: Ai fost vreodata prins de descurajare, datorita faptului ca stai în pat, zi dupa zi, saptamâna dupa saptamâna si anu dupa an?

Cu siguranta; i-a raspuns bolnavul! Sunt momente când diavolul vine pâna lânga patul meu si-mi sopteste la ureche: “Hei; crezi ca Dumnezeu te mai iubeste si acum când ti se întâmpla toate aceste lucruri rele? Nu vezi ca te-a parasit si nu mai face nimic pentru tine?

În acele momente însa, îi prind pe Satan de gât, îl târasc pâna la piciorul crucii, îl îndemn sa se uite în sus, si-i zic: “uite cât de mult ma iubeste Dumnezeu!”

Acesta-i adevarul care a adus nadejde tuturor credinciosilor de-a lungul timpului: “Dumnezeu ne iubeste, iar crucea este o demonstratie a acestui fapt!”

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc ca ma iubesti fara ca eu sa merit si-mi dovedesti aceasta, prin jertfa Fiului Tau. Amin.1 COMENTARIU

  1. …E DE APRECIAT CUM UNI CRESTINI CARE SUNT LA PAT (BOLNAVI)AU UN OPTIMISM MAI PUTERNIC DE CIT CEI SANATOSI.
    MI SA INTIMPLAT SA MERG ODATA LA O SORA CARE E FOARTE BOLNAVA SI ZACE LA PAT DE MAI MULT TIMP ,NE-AM DUS MAI MULTI SA O INBARBATABM, SI CE CREDETI CA SA INTIMPLAT? AM PLECAT NOI IMBARBATATII DE EA .
    LUCRUL ACESTA IL POTI VEDEA DOAR LA OAMENI CARE SUNT NASCUTI DIN NOU SI AU O NADEJDIE IN DUMNEZEU ,O RELATIE ZILNICA SI PERSONALA CU EL ,EI STIU CA SUNT DEJA PE RAMPA DE LANSARE SI DEAICI SI PINA LA VEDEREA CELUI PE CARE L-AU SLUJIT,SAU INCREZUT IN EL SI LAU ADORAT NU MAI E DECIT UN PIC .
    NU ACELASI OPTIMISM IL AU SI CEI CARE NU IL CUNOSC PE DUMNEZEU IN MOD PERSONAL ,PENTRU CA EI NU AU NADEJDIE IN EL CI IN EI INSISI ,ACUM AJUNSI LA CAPATUL PUTERILOR,II INGROZESC GINDUL CA VOR MURI, II SPERIE TARE.
    DUMNEZEU SA NE AJUTE SA II RAMINEM CREDINCIOSI SI IN VREMURI BUNE DAR SI IN VREMURI GRELE. AMIN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.