29 Aprilie

1
46


“Proorocii , cari au proorocit despre harul care va era pastrat voua, au facut din mântuirea aceasta tinta cercetarilor si cautarii lor staruitoare. Ei cercetau sa vada ce vreme si ce împrejurari avea în vedere Duhul lui Hristos, care era în ei , când vesteau mai dinainte patimile lui Hristos si slava de care aveau sa fie urmate”. 1 Petru 1:11-12

Într-una din predicile sale, Sam Jones a vorbit desore lucrurile pe care trebuie sa le lase, cei ce se întorc la Hristos. Atunci când ajung sa-L cunoasca pe Hristos, multi oameni, spunea el, trebuie sa se lase de bautura, fumat, înjuraturi, bârfa, înselatorie, si multe alte lucruri asemeni acestora.

O doamna care l-a auzit spunând aceste lucruri, l-a întâlnit la sfârsitul predicii si i-a spus:” si eu a trebuit sa ma las de ceva, chiar daca n-am facut niciunul dintre lucrurile pe care le-ati mentionat!” De ce a trebuit sa te lasi, a întrebat-o atunci, foarte curios predicatorul?

Plecându-si capul în pamânt, acea ascultatoare a marturisit ca ea a trebuit sa se lase de obisnuinta de a nu face nimic!

Nu-i asa ca si noi trebuie sa ne lasam de aceeasi obisnuinta?

Adevaratii crestini nu asteapta numai sa primeasca. Ci dupa ce au crezut, acestia sunt gata sa slujeasca împartind si altora binecuvântarile primite. Aceasta înseamna a ne pune viata si talentele noastre la dispozitia lui Dumnezeu, pentru ca El sa le foloseasca pentru slava Sa.

Rugaciune : Doamne Isuse; ajuta-ma sa las orice comoditate si sa Te slujesc cu dedicare si credinciosie deplina. Amin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.