28 Aprilie

0
48

” Tot asa si voi însiva, socotiti-va morti pentru pacat, si vii pentru Dumnezeu, în Isus Hristos, Domnul nostru.” Romani 6:11

Am citit recent un articol în care se povestea faptul ca o cladire a unei biserici a ars pâna la temelie. Dorind s-o reconstruiasca, comitetul acestei biserici a solicitat tuturor membrilor sa faca o donatie în acest sens.

Pentru ca suma adunata de la cei 50 de membri, era mult prea mica pentru a acoperi toate costurile pentru constructie, comitetul a apelat la o banca pentru un împrumut.

Însa prima banca la care au apelat, i-a refuzat, spunând ca o cladire care urmeaza a fi ridicata doar pentru 50 de membri, nu-si merita investitia. Iar a construi o biserica nu mai este ceva relevant pentru aceasta generatie.

A doua banca la care au apelat, le-a dat însa toata suma de care ei aveau nevoie si le-a esalonat achitarea creditului într-o perioada de 20 de ani. Aceasta suma, comitetul bisericii a platit-o în numai opt ani. Iar la sarbatorirea centenarului Bisericii, acest fapt a fost principalul motiv de multumire si rugaciune.

Biserica careia banca nu-i oferise nici o sansa, o data cu trecerea vremii a ramas în functie si era în plin progres, pe când banca care i-a refuzat creditul, fusese de mult închisa. Dupa ce-a fost declarata în faliment, aceasta a fost cumparata tocmai de banca care a oferit împrumut Bisericii.

Aceasta situatie a confirmat faptul ca banca care a încercat sa faca afaceri fara de Dumnezeu a murit, pe când acea biserica saraca care a ales sa umble prin credinta, cu Hritos, traieste!

Rugaciune: Doamne Isuse; daruieste aceasta viata din belsug si în biserica în care eu slujesc, pentru ca toti cei ce ne viziteaza sa poata vedea în fiecare dintre noi o dovada a învierii tale. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.