27 Mai

0
44

“Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezîndu-i în Numele Tatalui si al Fiului si al Sfîntului Duh.” Matei 28: 19

Îti amintesti cum l-ai cunoscut pe Domnul Isus Hristos?
Ce foc, ce pasiune si ce bucurie ai simtit atunci! Nu-i asa ca în acele momente voiai sa spui tuturor despre bucuria pe care ai gasit-o?

Dar care este starea inimii tale acum? În timp, ne obisnuim însa cu viata crestina si pierdem din nerabdarea de a mai spune si altora despre bucuria mîntuirii. Viata tot mai obositoare si aglomerata, ne face sa ne pierdem pasiunea inimii.

Apostolul Pavel este un exemplu a modului în care a reusit sa mentina aprinsa dorinta arzatoare de a vorbi si altora despre Domnul Isus”¦Pentru a pastra aceasta pasiune el a folosit arma rugaciunii. Folosind aceiasi arma vom reusi si noi sa pastram vie flacara credintei. Dacavei trata cu seriozitate rugaciunea, vei vedea cum si dorinta ta de a-i ajuta pe ceilalti va creste.

Lucrul acesta l-am aplicat în viata mea. Si stiu ca este valabil si pentru tine!

În Cuvîntul Scripturii, rugaciunea si evanghelizarea sînt de nedespartit. Însusi Domnul Isus i-a îndemnat pe ucenici în Matei 9: 37-38, sa se roage pentru mai multi slujitori care sa lucreze pe cîmpul de misiune spunînd: “Mare este secerisul, dar putini sînt lucratorii! Rugati dar pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Lui.””

Rugaciunea cu staruinta este cea care ne încurajeaza si ne întareste sa ducem la bun sfîrsit misiunea de evanghelizare ce ne-a fost încredintat. Rugaciunea ne umple inima de compasiune fata de oameni si ne înflacareaza dorinta de a-L împartasi pe Domnul Isus acelora care încanu-L cunosc.

De aceea, te îndemn în aceasta zi sa iei mult maiîn serios problema rugaciunii!


ATUNCI CÎND VEI LUA ÎN SERIOS RUGACIUNEA, DORINTA DE A-I AJUTA PE CEILALTI VA CRESTE ÎN INIMA TA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.