26 Mai

0
31

“Spun adevarul în Hristos, nu mint; cugetul meu, luminat de Duhul Sfînt, îmi este martor, ca simt o mare întristare, si am o durere necurmata în inima.” Romani 9: 1-2

Fiecare dintre noi am primito slujba deosebita, care înseamna cea mai mareata misiune pe care ar putea sa o primeasca fiinta umana: Domnul Isus ne-a chemat sa fim martorii Sai!

Cum am putea însasa fim eficienti în împlinirea acestei misiuni? Pentru a gasi raspuns la aceasta întrebare, haidem sa privim la exemplul apostolului Pavel. Conform versetului biblicde astazidescoperim ca el a manifestat o preocupare deosebita pentru sufletele oamenilor.

Apostolul Pavel traia aceasta preocupare zi de zi. Simti si tuaceeasi preocupare sincera pentru sufletele care inca nu -l cunosc pe Dumnezeu?

Entuziasmul tau nu va fi niciodata mai mare decît convingerile tale, iar compasiunea pentru oameni, nu va fi mai mare decît angajamentul pe care îl ai fata de Cuvîntul lui Dumnezeu. In anii de slujire am observat ca oamenii care cred cel mai mult în Cuvintul Scripturii sînt acei ceo împartasesc cel mai mult.

Pavel a fost un crestin curajos, pentru ca a împartasit credinta proprie cu convingere si putere. Ce anume i-a dat atît de mult avînt? Preocuparea sincera pe care o avea pentru cei care inca nu -l cunosteau pe Domnul Isus.

Si Domnul Isus a suferit pentru oameni.  A plins pentru Ierusalim, iar cînd a vazut multimea risipita, a fost cuprins de compasiune.

De cînd nu te-ai mai întristat de faptul ca exista suflete pierdute în aceasta lume? Cînd ai plîns ultima data pentru cineva care a murit fara Hristos? Preocuparea sincera pentru cei pierduti este cheia unei marturii adevarate!

ALEGE O PERSOANA CARE NU-L CUNOASTE PE DOMNUL ISUS SI ROAGA-TE PENTRU EA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.