27 Iunie

0
41

” Pe când mâncau ei , Isus a luat o pâine ; si dupa ce a binecuvântat , a frânt-o si a dat-o ucenicilor , zicând : “Luati, mâncati; acesta este trupul Meu !” Apoi a luat un pahar si dupa ce a multumit lui Dumnezeu, li l-a dat zicând : “Beti toti din el; caci acesta este sângele Meu, sângele legamântului celui nou, care se varsa pentru multi spre iertarea pacatelor.” Mat 26:26-28

Momentul culminant al întâlnirii din camera de sus, a fost timpul când Domnul Isus a luat pâinea si-a frânt-o spunând : “Acesta este trupul meu care se frânge pentru voi !” Apoi a luat paharul si-a zis :” Acesta este sângele meu care se varasa pentru voi !”

Puterea acestui act simbolic este data nu numai de faptul ca ne aminteste de suferintele si moartea Domnului Isus , ci si de experienta pe care o traim împreuna.

Ca si crestini formam o mare familie spirituala care se aduna în jurul aceleiasi mese, sarbatorind acelasi eveniment, în curatie si partasie. Partasia este de fapt inima trupului lui Hristos. Noi nu suntem crestini singuratici, ci o parte a unui întreg, o celula vie a trupului lui Hristos.

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa traiesc bucuria acestei partasii crestine , pastrând o strânsa legatura cu Tine si cu toti cei ce sunt adevarati crestini.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.