28 Iunie

0
41

” Daca nu este o înviere a mortilor , nici Hristos n-a înviat. Si daca n-a înviat Hristos, atunci propovaduirea noastra este zadarnica si zadarnica este sicredinta voastra.” I Cor.15:13-14

Prin acesta marturisire, apostolul Pavel arata ca fara de Hristos viata nu are sens.Daca Hristos ar fi ramas în mormânt atunci am fi fost cei mai nenorociti dintre oameni. Toata slujirea, truda si osteneala noastraar fifost zadarnica. N-am fi avut nici o motivatie pentru a trai si nici onadejde pentru viitor .

Daca Hristos n-ar fi fost ceea ce a pretins a fi si n-ar fi împlinit ceea ce Biblia a afirmat despre El, atunci am fi fost numai niste orfani într-o lume ostila , care n-am fi asteptat nimic altcevadecât durere, moarte , judecata si osânda vesnica.

Învierea Fiului lui Dumnezeune arata însa caHristos este ceea ce a pretins a fi si a împlinit tot ceea ce Biblia a vorbit despre El. De aceea putem fi cei mai fericiti dintre oameni. Avem acummotive sa ne bucurampentru caîn numele Lui avem asigurata biruinta, iar la împlinirea vremii, la rândul cetei noastre sau când Domnul va veni în slava , avem nadejdea ca ne vom întîlni cu El si-L vom vedea fata în fata.

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca învierea Fiului Tau a dat sensvietii mele. Ajuta-ma sa ma bucur deplin în Tine, facînd fiecare clipa a umblarii ]n acesta lume sa fie plina de semnificatie. Amin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.