27 Aprilie – NU TE GRĂBI SĂ INTRI ÎNTR-O RELAțIE (1)

0
32

“Nu stârniți”¦ dragostea, până nu vine ea!” (Cântarea Cântărilor 2:7)

Când ne simțim răniți și respinși, există ceva înlăuntrul nostru care dorește să dovedească faptul că încă suntem valoroși și dezirabili. în consecință, este posibil să intrăm în următoarea relație prea devreme. Dar așa cum un bebeluș nu trece de la târât la condusul mașinii peste noapte, există un proces, iar dacă încerci să-l oprești, vei ajunge de unde ai plecat, întrebându-te ce s-a întâmplat.

Un autor spune: “O nouă relație nu te va vindeca cu succes, nu va evita agravarea rănilor cauzate și nu va face ordine instantaneu. In ciuda fericirii temporare, mai devreme sau mai târziu vei ajunge să te confrunți iarăși cu vechile tale probleme. Dacă te găsești în această situație, fă lucrurile așa cum trebuie, la-ți timp.

Aceste lucruri nu pot fi simulate, grăbite sau urmărite. Ele îți vor fi date când ești pregătit și nici o secundă mai devreme. îți dorești relația definitivă de data aceasta, iar Dumnezeu dorește să fie filtrul tău, așa că pentru a ajunge la comoara din inima ta, persoana trebuie să treacă mai întâi prin El”.

Solomon scrie: “Nu stârniți, nu treziți dragostea, până nu vine ea!” Nu te grăbi prea tare să intri într-o relație luând-o înaintea lui Dumnezeu. El are nevoie de timp ca să te transforme în persoana pe care o dorește El. în timp pe lucrează la persoana ta, El pregătește inima partenerului potrivit care să apară la momentul potrivit. între timp, există o cale prin care poți umple golul lăuntric; lucrează la dezvoltarea unei relații mai apropiate cu Dumnezeu și El te va “umple de toată bucuria și pacea” (Romani 15:13).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.