27 Aprilie

1
46

“Cu privire la lucrurile despre care mi-ati scris, eu cred ca este bine ca omul sa nu se atinga de femeie.” 1 Corinteni 7: 1

Esti necasatorit? Daca te afli în aceasta situatie vreau sa îti arat ce zice Biblia despre starea în care te afli.  Versetul biblic de astazi este un raspuns dat de apostolul Pavel crestinilor din Corint care aveau diferite întrebari cu privire la subiectul casatoriei.

Referitor la aceasta problema a celibatului, apostolul Pavel ne spune ca este bine ca acela care în puterea Domnului poate, sa ramîna necasatorit si sa aiba o viata de crestin curata. Prin acest îndemn el nu ar vrea sa spuna ca aceia care sînt casatoriti au o viata mai putin spirituala. Nu!

Potrivit acestui îndemn, eu cred ca mesajul Scripturii este foarte clar în aceasta privinta. Daca simti ca planul lui Dumnezeu cu privire la viata ta este sa ramîi necasatorit, sa nu crezi ca nu vei reusi sa ai o viata împlinita. Iar, daca esti casatorit, ai grija sa nu îi condamni pe cei ce nu au facut înca pasul acesta.

În viata sînt multe alte lucruri mult mai rele decît acela de a trai fara ca sa te casatoresti, iar unul dintre acestea este sa fii casatorit cu persoana nepotrivita.

Daca esti necasatorit, tine minte ca Dumnezeu considera aceasta situatie a fi una potrivita pentru a sluji lui Dumnezeu. De aceea sa nu descurajezi! Domnul are un plan pentru tine care îti poate aduceîmplinire sibucurie deplina.
EXISTA MULTE ALTE LUCRURI MAI RELE ÎN VIATA DECÎT ACELA DE A FI NECASATORIT SI ANUME CEL DE A FI CASATORIT CU CINE NU TREBUIE!

1 COMENTARIU

  1. pentru cei mai multi dintre oameni aceasta este varianta pesimista, in care a doua optiune o implica pe prima.Realitatea dovedeste ca oamenii fug de singuratate alegand a doua optiune, chiar cu pretul despartirilor foarte dureroase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.