26 Septembrie

0
41


” În adevar, legea Duhuluide viata în Hristos Isus, m-a izbavitde legeapacatului si a mortii. Rom.8:2

 Presedintele Statelor Unite, Abraham Lincoln,  într-o zi a mers într-un târg desclavi. Printre cei pe care i-a întâlnitîn acea piata, a fostsi otânara sclava negresa.  Stiind care îi vafi soarta acelei copile, Abraham Lincoln, a început sa discute cu proprietarul ei ca sa o cumpere.

 În acele momente, tânara negresa s-a uitat la acelom de statura înalta si si-a zis în inima ei :” iata un altalb cre vrea sa ma cumpere, pentru ca apoi sa profite de mine !”

Lincoln însa, dupa ce a platit pretulsi-a facut câtiva pasi spre iesirea din târg împreuna cu proprietarul, s-a întors si-a zis copilei : ” Fetit-o esti libera !”” Ce înseamna asta, a întrebat atunci sclava cu nedumerire ?” ” Ti-am spus ca esti liberasi asta înseamna ca esti libera ” ; i-a raspuns strainul!

 “Asta înseamna ca de azi înainte pot sa vorbesc cu voce tare tot ceea ce as dori sa spun ? a întrebat sclava cu nedumerire.  “Da, draga mea !” i-a raspuns Lincoln; “de azi înainte poti sa spuicu voce tare tot ceea ce doresti sa vorbesti !”

Dar pot sa si cumpar tot ceea ce mi-as dori sa am ?  “Da ! i-a raspunspresedintele; poti sa-ti si cumperi tot ceea ce-ti doresti !”

Dar pot sa si merg acolo unde mi-as dori ?  a întrebat din nou sclava. “Da , poti sa si mergi acolo unde doresti !” i-a raspuns cumparatorul.

Dupa ce-a auzit toate aceste raspunsuri, acea tânara a izbucnitîntr-un hohot de plâns, s-a întors spre acel necunoscut si printre suspine i-a soptit : ” Lasa-ma sa merg cu tine !”

 Aceasta ar trebui sa fie si decizia noastrafata de Domnul Isus, care ne-a oferit cea mai mare libertate. El ne-a eliberat de sub robia Diavolului, pacatului si a mortii, pentru ca sa putem fi ceea ce Dumnezeu ne-a creat sa fim.

Rug. Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru libertatea ce mi-ai daruit-o prin Fiul Tau .Ajuta-ma acum sa traiesc doar pentru Tine. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.