Trupa M-Kidz

49
605

Melodii creștine pentru copiii dumneavoastră, o unealtă perfectă pentru lucrarea cu copiii.

Trupa M-Kidz – Din palme bat
Trupa M-Kidz – Mi-e teama uneori
Trupa M-Kidz – Vino si cântă

cdcemareedumnezeu.jpgDoresti să achizitionezi un cd cu Trupa M-Kidz? Comanda CD. Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial al formatiei Trupa M-Kidz: Muzica Crestina pentru copii – Trupa M-Kids

49 COMENTARII

 1. as vrea sa gasesc mai multe negative .Imi place foarte mult muzica, si le place si copiilor. Daca se vind alte albume cu aceasta gruppa, sau negative

 2. Muzika Super.Lucrez cu copii in biserica si aceste cintece ma ajuta foarte tare. Multumesc din toata inima. Daca puteti sa-mi spuneti. unde as putea sa cumpar si celelalte CD cu aceasta gruppa, o sa fii foarte multumita. Dumnezeu sa va binecuvinteze

 3. Muzika Super. As vrea sa cumpar alte CD_uri cu aceasta gruppa.Lucrez cu copii in biserica si aceste cintece ma ajuta foarte tare. Multumesc din toata inima. Daca puteti sa-mi spuneti. unde as putea a cumpar si celelalte CD, o sa fii foarte multumita. Dumnezeu sa va binecuvinteze

 4. This is a great CD and I love the way it reaches out to young and old alike. I am coming to Romania in 2 weeks and will be playing this to some great friends there.

  God Bless you M-Kidz

  Our God is a Great Big God!

 5. Imi plac si mie mult cintarile,am incercat sa invat copiii din biserica noastra si dorim sa le cintam in biserica,ati putea sa imi dati negativele? Copiii cinta minunat,Domnul sa va binecuvinteze.

 6. As dori ca in locul celor doua mesaje, mesajul final sa ramana:

  Multumesc celor ce au avut cuvinte frumoase pt M-kidz. Vestea buna este ca cei ce doresc sa cumpere acest cd o pot face la http://www.onewayromania.ro. Vestea si mai buna este ca M-kidz lanseaza in curand cel de-al doile album!!!!!!! o sa fie trasnet! De asemenea il veti putea gasi la site-ul mia sus enutat.
  Razvan, manager M-kidz

 7. Dumnezeu si-a demonstrat iubirea pe creuce.Cand Hristos atarna..sangera..si murea Dumnezeu ii declara lumii:TE IUBESC………….cat de minunat este Isus…si-a dat viata pentru noi….care om credeti ca ar avea curajul sa moara pe cruce pt oameni?Eu sincer DA…si zic asta k toata inima….Dumnezeu este iubire…..Sa fie slavit in veci AMIN…..

 8. Dumnezeu si-a demonstrat iubirea pe creuce.Cand Hristos atarna..sangera..si murea Dumnezeu ii declara lumii:TE IUBESC………….cat de minunat este Isus…si-a dat viata pentru noi….care om credeti ca ar avea curajul sa moara pe cruce pt oameni?Eu sincer DA…si zic asta k toata inima….Dumnezeu este iubire…..Sa fie slavit in veci AMIN…..

 9. Isus zice:Pot sa se mute muntii,pot sa clatine dealurile…..dar dragostea Mea nu se va muta de la tine.si legamantul Meu de pace nu se va clatina de la tine.zice DOMNUL care are mila de tine
  AMIN…………slujiti pe Domnul…………cea mai fericita……va rog sa imi aprobati si mie mesaju……Dumnezeu sa va BINECUVINTEZE

 10. Pacea Domnului!!!Sunt foarte bucuroasa pentru faptul ca sunt pocaita…………E cel mai frumos lucru.liniste ,pace,bucurie.si multe alte lucruri pe care Isus Hristos ni le PREGATESTE……iubitil pe ISUS din toata inima.El este singurul Nostru PRIETEN.ISUS ESTE IUBIRE……AMIN

 11. e sooper siteul acesta ma bucur ca existaacesti copiii care il lauda pe donul nostru as vrea safie mai multi copii de aceste fel si sa nu se mai tine de alte prosti.DOMNUL SA-I BINECUVATEZE si sa le dea o viata frumoasa si linistita alaturi de domnul.

  appropocum pot sascot si yo melodiile lor ca nu leam auzit as vreasa ma contactati pe e-mail

 12. rog oamenii de bine sa se roage pentru mine si familia mea..!!!!!trec printr-o mare incercare si am mare nevoie sa fiu sustinuta in rugaciune de cei care au dorinta sa ma ajute !!!!multumesc Domnului pentru aceasta minunata ocazie care mi-a dat-o sa pot apela la ajutorul copiilor SAI!SLAVIT SA FIE DOMNUL DE ACUM SI PANA IN VEAC!!! AMIN!!!!

 13. Dragi copilas nu egzista lucru mai frumos sub soare decit sa laudati pe DUMNEZEU creatorul vostru,cu vocile voastre de ingeras .Sa fiti binecuvintati de dumnezeu.

 14. Sunt sigura ca Tatal nostru este foarte bucuros si mandru de voi. Continuati si veti vedea ca numai lucruri bune va vor astepta in viata. Incredetiva intotdeauna in ele. Domnul sa va binecuvanteze.

 15. muzica voastra zideste si inalta. se simte trairea voastre si sunt convinsa ca si ingerii canta in acelasi timp cu voi.Isus sa va calauzeasca si sa va binecuvinteze. va multumesc pentru timpul si slujirea voastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.