26 Octombrie

0
46

“Vegheati, fiti tari în credinta, fiti oameni, întariti-va! Tot ce faceti sa fie facut cu dragoste! I Cor.16:13-14

Rugaciunea nu-i spre folosul lui Dumnezeu, ci spre folosul nostru. Atunci când ne rugam recunoastem de fapt ca suntem fara putere, iar Dumnezeu este sursa vietii si-a existentei noastre .

În anul 1953 când Dwight Eisenhower a fost instalat ca presedinte al Statelor Unite, acesta a surprins întreaga natiune americana, atunci când a înaltat o rugaciune catre Dumnezeu, marturisind ca pentru împlinirea noii slujiri depinde de prezenta si interventia Celui Atotputernic.

Înainte de a fi ales presedinte, Eisenhower a comandat trei milioane de soldati în timpul invaziei din Normandia, contribuind decisiv la încheierea celui de-al II-lea Razboi Mondial.

Când însa a fost instalat în cea mai înalta pozitie de stat, fiind recunoscut a fi omul cu cea mai mare putere din lume, Eisenhower a marturisit în fata întregii natiuni ca nu-si poate împlini acesta responsabilitate contând doar pe cunostintele si abilitatile sale, ci are nevoie de ajutor.

Când reporterii l-auîntrebat despre actul pe care tocmai l-a împlinit, Eisenhower a raspuns: ” Dupa cunostintele mele oamenii curajosi au fost întotdeauna si oameni ai credintei, care nu s-au rusinat sa-si recunoasca limitarile si apoi sa apeleze la sprijinul lui Dumnezeu. Indiferent de sjujba pe care o împlineste cineva, nimeni nu poate reusi de unul singur. De aceea am considerat potrivit ca mai înaite de orice, sa cer prezenta si ajutorul Celui Prea Înalt!”

Daca te simti atotsuficient si capabil pentru orice slujire, nu uita ca atunci când nu te mai încrezi în Dumnezeu, esecul bate la usa.

Rugaciune: Doamne Isuse; învata-ma sa ma rog si sa ma încred în Tine, pentru ca prin ajutorul Tau sa am reusita în orice slujire.Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.