27 Octombrie

0
42

” Îti voi da cheile Împaratiei cerurilor, si orice vei lega pe pamânt , va fi legat în ceruri, si orice vei dezlega pe pamânt , va fi dezlegat în ceruri.” Matei 16:19

Desi au trecut mai mult de 2000 de ani de la venirea Domnului Isus, în lumea în care traim, exista înca multa ura si violenta. De aceea trebuie sa fim animati de o mare pasiune pentru instaurarea Împaratiei lui Dumnezeu chiar siîn zilele noastre.

Cu toate ca Domnul Isus ne-a învatat sa ne rugam pentru venirea Împaratiei Sale, El asteapta ca în acelasi timp sa si facem ceva pentru a o instaura.

Înainte de a merge la culcare, o fetita a îngenunchiat lânga patutul ei si-a înaltat urmatoarea rugaciune: “Doamne Dumnezeule; daca existi cu adevarat si-mi asculti rugaciunea, Te rog sa faci un semn pentru mine si sa ma atingi pe umar!” Nici n-a terminat bine rugaciunea si fetita a si simtit o atingere pe umar. Foarte entuziasmata ca a primit un asa raspuns, aceasta si-a continuat rugaciunea spunând : ” îti multumesc Doamne pentru ca existi, mi-ai ascultat rugaciunea si m-ai atins pe umar!”

Când însa si-a deschisochii, a vazut-o lânga pat pe sora ei mai mare sia pierdut toata bucuria. “Tu m-ai atins pe umar ?” a întrebat-o ea foarte curioasa pe sora ei.

“Da !” i-a raspuns aceasta . Dar de ce ai facut-o ? Privind-o îndelung , ca si cum ar fi vrut sa-i spuna ceva cu totul special, sora ei i-a raspuns : “Dumnezeu mi-a spus sa vin în camera ta, sa stau lânga tine si sa te sustin în rugaciune !” Aceasta întîmplare ne arata ca pentru a daraspuns la rugaciunea unei fetite ce astepta un semn al credintei, Dumnezeu a folosit-o chiar pe sora acesteia.

Pentru instaurarea Împaratiei Sale în mijlocul acestei lumi, Dumnezeu are nevoie si de slujirea noastra. De aceea, noi ar trebui sa fim mâinile Lui, picioarele Lui si gura prin care El sa vorbeasca. În acest fel si slujirea noastra sub autoritatea si calauzirea lui Dumnezeu, va face ca împaratia lumii sa ajunga Împaratia lui Dumnezeu.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; Îti multumesc pentru cinstea de-a lucra împreuna cu Tine. Ajuta-ma sa fiu gata sa împlinesc tot ceea ce mi-ai încredintat, pentru ca sa pot lucra pentru instaurarea Împaratiei Tale. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.