26 Aprilie

0
52

” Uita-Te la ticalosia si truda mea, si iarta-mi toate pacatele mele.” Psalmul 25:18

Fiecare dintre noi cred ca putem recunoaste ca în viata noastra au fostmomente când nu am fost la înaltimea asteptarilor lui Dumnezeu. Cu toate acestea, Dumnezeu ne iubeste atât de mult încât este gata sa ne ierte, pentru toate aceste caderi. Tot ce trebuie sa facem, este doar sa-I cerem iertare.

Apostolul Ioan spune ca : ” Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire” si apoi: ” Daca umblam în lumina, dupa cum El însusi este în lumina, avem partasie unii cu altii; si sângele lui Isus Hristos, Fiul Lui , ne curateste de orice pacat.” I Ioan 1:9 si 7

Dumnezeu îsi dovedeste bunatatea Sa, prin faptul ca nu ne face dupa pacatele noastre, iar atunci când Ii cerem iertare, nu-si mai aduce aminte de pacatele noastre.

Ne asemanam cu Dumnezeu, numai atunci când celor ce ne-au gresit, suntem gata sa le acordam iertarea în aceeasi masura.

Exista o veche zicala care spune:” diferenta dintre un prieten si un bun prieten, este ca cel din urma îti stie toate secretele si te accepta asa cum esti!

Dovedesti în aceasta zi ca esti un bun prieten, fiind gata sa-l ierti pe cel ce ti-a gresit, acceptându-l cu toata dragostea si fara rezerve?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca mi-ai iertat toata vina pacatului meu, ajuta-ma sa-i iert pe cei ce ce mi-au gresit, din toata inima, dovedindu-le aceeasi dragoste. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.